BALKAN: een korte recap!

featured image - BALKAN: een korte recap!

Schermafbeelding 2015-08-01 om 16.35.12

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, maar ik ben weer thuis (en anders: hoi, ik ben net 3,5 week op reis geweest in de Balkan – maar ik ben dus weer thuis). En wat was het TOF. Ik kan iedereen aanraden om naar die hoek van Europa te gaan.

Ik heb honderden foto’s om door te spitten, dus dat gaat nog wel even duren voordat de eerste verhalen online staan (zo snel mogelijk!), en daarom dacht ik dat ik alvast maar een klein overzichtje zou delen van de reis met jullie. In Instagram-foto’s.

We bezochten zes landen, negen steden en tikten meer dan 5,000 km aan. De landen: Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Bosnië en Montenegro. Kun je ze hieronder spotten?

Untitled design-8

Mocht je deze foto’s leuk vinden, je kunt me ook op Instagram volgen: Explorista.

Zijn jullie al op vakantie geweest? Waarheen?

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, maar ik ben weer thuis (en anders: hoi, ik ben net 3,5 week op reis geweest in de Balkan – maar ik ben dus weer thuis). En wat was het TOF. Ik kan iedereen aanraden om naar die hoek van Europa te gaan.

Ik heb honderden foto’s om door te spitten, dus dat gaat nog wel even duren voordat de eerste verhalen online staan (zo snel mogelijk!), en daarom dacht ik dat ik alvast maar een klein overzichtje zou delen van de reis met jullie. In Instagram-foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Prachtige foto’s! Maar nee, ik zie zo direct niet welke foto in welk land gemaakt is.:-)

  | Reageer op deze reactie
 2. Debby

  Heb intens genoten van je foto’s, kom maar op met die verhalen :D

  | Reageer op deze reactie
 3. Daphne | LiveTheLifeYouLove

  Zit het er alweer op Milou! Wat balen! Volgens mij heb je een te gekke road trip gemaakt! Na mijn bezoekje aan Slovenië, en jouw road trip draagt daar ook aan bij, wil ik echt meer zien van dit deel van Europa! Ik wacht daarom met smart op je verhalen ;-)

  | Reageer op deze reactie
 4. Leonie | Troikatripper

  Welkom thuis! Ik heb je reis met veel plezier gevolgd via Facebook. Wat is de Balkan mooi he, ik word haast nostalgisch als ik al die mooie plaatjes zie. <3 Ben benieuwd naar je uitgebreidere verhalen!

  | Reageer op deze reactie
 5. Naomi in Wonderland

  Waaauw, wat een prachtige foto’s allemaal zeg! Kijk er naar uit om de verhalen te horen

  | Reageer op deze reactie
 6. Lenneke

  Wauw, beautiful!

  Ik kan niet wachten tot ik de kans krijg om een roadtrip door de Balkan te maken en een voor mij nieuw stukje Europa te ontdekken.

  En dan wil ik natuurlijk ook slot Neuschwanstein bezoeken.

  | Reageer op deze reactie
 7. Wat super prachtig! Ik ben op interrail geweest en herken veel instagram foto’s van plaatsen waar ik ook ben geweest :D Oh ja, en ik kom net terug uit Brazilie, echt heerlijk!

  | Reageer op deze reactie
 8. Eva - eighty7

  Genoten van je Instagram foto’s & benieuwd naar je verhalen! Ik ben net weer terug van een weekend berlijn maar mijn echte vakantie komt pas in November ;)

  | Reageer op deze reactie
 9. Bijna allemaal – maar ik heb volgens mij ook een streepje voor – alleen rechtsboven herken ik niet.

  Ben heel benieuwd naar je Balkan blogjes en wat je van mijn neck of the woods vindt.

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring