; Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

Wil jij deze website steunen? Super! Dat kan door te boeken via onze partners op deze pagina!

Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

116dc05a - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

Ze zijn er weer: de KLM Werelddeal Weken! Als je mij een beetje volgt dat weet je dat ik al jaren zeg dat dit een héél goede tip is om geld te sparen op (voornamelijk) verre reizen, maar dat ik óók al jaren zeg dat ik echt niet élke deal een geweldige vind. Dat hoeft ook niet, er is namelijk voor iedereen iets. Ik zie dagelijks tientallen aanbiedingen van verschillende maatschappijen en bestemmingen voorbij komen, dus inmiddels ben ik best een beetje een vliegdeal-kenner. En dus besloot ik in dit artikel de beste KLM Werelddeals te selecteren, en jou te vertellen welke deals ik nou echt super vind!

Als ik goed geteld heb, heeft KLM meer dan 125 (!) bestemmingen in de aanbieding. Gigantisch veel dus, en sowieso een kijkje waard. Van citytrips voor €88 tot verre vluchten, er zit voor iedereen wel iets bij. Ik vlieg (als ik de kans heb) altijd met KLM. De beenruimte, de ruime gratis handbagage, de service, rechtstreekse vluchten en de gratis snacks en eten aan boord maken dat ik het de fijnste airline vind. Mocht je nadenken over één van de volgende bestemmingen, dan zou ik snel toeslaan! De deals zijn maar tot 29 januari 2019 te boeken.

Wat maakt een aanbieding wel of geen goede deal (in mijn optiek)?

Als er allereerst een flinke korting op de normale ticketprijs zit (dus geen tientje…), en/of het een bestemming is waar je niet met andere maatschappijen veel goedkoper heen vliegt. Dit zijn dan vooral bestemmingen die zo populair zijn dat er constant aanbiedingen op zijn, zoals New York, Dublin of Cancun. Oftewel: ik selecteer dus echt de beste aanbiedingen op die locaties.

DSC 0242 1024x683 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

EUROPA WERELDDEAL WEKEN

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar lekker veel afwisseling in de Europese bestemmingen. En wat me ook meteen opvalt: de tickets zijn goedkoper dan voorgaande jaren. Zo vlieg je al naar Stockholm, Berlijn, Wenen en Madrid voor €88. Dat vind ik echt een lekker prijsje! 

Deze sla je over: Ik vind Rome in verhouding veel te duur, daar kun je met andere maatschappijen voor de helft van de prijs naartoe. Ook Polen en Malaga vind ik relatief duur. 

KLIK HIER OM ALLE EUROPA WERELDDEAL WEKEN AANBIEDINGEN TE ZIEN

new york 1024x683 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

NOORD-AMERIKA WERELDDEAL WEKEN

Sinds mijn vlucht naar Los Angeles met KLM ben ik fan van lange afstanden vliegen met KLM. Het is zó fijn om gewoon rechtstreeks naar je bestemming te vliegen, zonder overstap en met een eindeloze stroom aan hapjes en drankjes. Natuurlijk vlieg je tegenwoordig voor heel weinig geld met low cost airlines naar Amerika, maar dan moet je dus wel overstappen in IJsland, extra betalen voor eten, en is het toch allemaal net wat minder luxe.

De deals richten zich vooral op de Verenigde Staten, met een aantal aanbiedingen in Canada. En die vind ik over het algemeen dan ook best goed. Ik vind New York voor €329 best wel een goede deal, dat is goedkoper dan voorgaande jaren (en misschien dat ik deze zelf wel ga boeken!).  Vancouver voor €525 is ook echt een knaller, jongens. En wat dacht je van Los Angeles van €494? Mijn credit card tintelt in mijn portemonnee.

Overslaan: Chicago voor €524 is veel te duur. Dat heb ik elders goedkoper gezien. En het is misschien zelfs goedkoper om dan voor €332 naar Toronto te vliegen en een klein intern vluchtje bij te boeken tussen die twee. Detroit voor €697 is ook enorm duur. Bovendien: wie wil er nou naar Detroit?

KLIK HIER OM ALLE NOORD-AMERIKA WERELDDEAL WEKEN AANBIEDINGEN TE ZIEN

staniel cay 171908 1280 1024x685 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

CARIBISCH GEBIED WERELDDEAL WEKEN

Ik ben niet bijzonder onder de indruk van de prijzen voor het Caribisch gebied, om eerlijk te zijn. Al vind ik de prijzen naar Curacao, Aruba en Bonaire helemaal niet slecht! Pak je zwembroek maar alvast in als je naar één van die plekken wilt. 

Overslaan: Havana is erg duur in vergelijking tot andere maatschappijen. Ook Punta Cana kun je ergens anders zeker goedkoper boeken. 

KLIK HIER OM ALLE CARIBISCHE WERELDDEAL WEKEN AANBIEDINGEN TE ZIEN

rio de janeiro 1963744 1280 1024x682 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

LATIJNS AMERIKA WERELDDEAL WEKEN

In Latijns-Amerika is het vooral Mexico dat met een aantal aanbiedingen goed terug te vinden is in de lijst. Maar ik ben dan meteen het meest teleurgesteld in de prijzen voor Mexico. Het is mij allemaal vrij duur.

Ik ben zelf best wel onder de indruk van ticketprijzen naar Brazilië. Daar zijn een aantal goed betaalbare opties. Ook Paramaribo vind ik een goede aanbiedingen dus als je altijd al eens naar Suriname hebt gewild, grijp dan nu je kans!

Overslaan: Mexico kun je bij andere maatschappijen vaak wel goedkoper boeken. 

KLIK HIER OM ALLE LATIJNS AMERIKA WERELDDEAL WEKEN AANBIEDINGEN TE ZIEN

africa 17344 1920 1024x682 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

AFRIKA WERELDDEAL WEKEN

Ik heb echt nog véél te weinig gezien in Afrika. KLM heeft echt een aantal droombestemmingen in de aanbieding! Ik vind Mauritius een lekkere aanbieding, en Madagaskar is echt een droom voor deze prijs! Verder heb je vluchten naar onder andere Tanzania, Kenia, Zambia, Senegal en meer!

Overslaan: Ik vind Kaapstad duur in verhouding tot wat je bij andere maatschappijen betaalt. Dat vind ik overigens altijd bij Kaapstad tickets bij KLM.

KLIK HIER OM ALLE AFRIKA WERELDDEAL WEKEN AANBIEDINGEN TE ZIEN

dubai 1767540 1280 1024x683 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

MIDDEN OOSTEN WERELDDEAL WEKEN

KLM heeft dit keer maar vijf bestemmingen in de aanbieding in het Midden-Oosten. Het gaat dan om Muscat, Dubai, Koeweit, Abu Dhabi en Dammam. Ik ben niet enorm onder de indruk van deze deals als ik eerlijk ben. De beste deal uit dit rijtje is Dammam, maar ja.. dat is voor de meeste vakantiegangers misschien niet de eerste keus. 

Overslaan: Dubai kun je veel goedkoper doen, als je bereid bent over te stappen. Muscat kun je ook bij andere maatschappijen voor een lager tarief vinden. Met een overstap kun je Koeweit voor de helft van de prijs doen bij Pegasus. 

KLIK HIER OM ALLE MIDDEN OOSTEN WERELDDEAL WEKEN AANBIEDINGEN TE ZIEN

Ubud26 1024x683 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2019 (& deze kun je beter overslaan)

AZIË WERELDDEAL WEKEN

Azië heeft lekker veel aanbiedingen, en wat ik écht heel leuk vind is dat er zoveel afwisseling is! Je vindt deals naar allerlei landen, van Thailand tot India, van China tot Indonesië, en van Vietnam tot Japan. Voor ieder wat wils dus. 

De eerste vlucht die mijn aandacht trok was Hanoi. Ik vind dit best een goede prijs voor Vietnam, maar wel jammer is dat er geen directe vluchten gaan. Voor Azië (en eigenlijk alle KLM sales) geldt dat de meeste prijzen prima zijn als je direct wilt vliegen, maar als je met een overstap gaat met een andere maatschappij kan het bijna altijd goedkoper. Maar als je specifiek gaat voor een directe vlucht, dan zijn de deals naar Japan, Zuid-Korea, China en India ook hartstikke prima. 

Overslaan: Oké, ik weet dat het in dit geval gaat om een directe vlucht, ik vind de KLM deal naar Kuala Lumpur echt belachelijk duur. Ik heb wel eens vluchten met Malaysia Airlines gezien voor de helft van de prijs. Ik vind ook de vluchten naar Indonesië niet goedkoop. Zowel Jakarta als Bali kun je met een overstap veel goedkoper doen met andere maatschappijen. Hetzelfde geldt voor Singapore, maar goed, het gaat er dan om of je wel of geen overstap wilt doen. 

KLIK HIER OM ALLE AZIË WERELDDEAL WEKEN AANBIEDINGEN TE ZIEN

OP WELKE BESTEMMING IN DE WERELDDEAL WEKEN GA JIJ TOESLAAN?

Deze blogpost bevat affiliatelinks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

 1. Superleuk en handig dit overzicht. Ik ben aan het kijken naar Colombo, Sri Lanka. Er zijn goedkopere tickets te vinden, maar vaak met te lange of te korte overstap. Ook stom: sommige tickets vanaf Brussel zijn goedkoper, maar dan maak je eerst nog een tussenstop vanaf Amsterdam. Ik moet er nog een keer goed induiken.

  PS. Alesund heb je nu gesorteerd onder Denemarken, maar ligt in Noorwegen.

  | Reageer op deze reactie
  1. kris

   hey shirley, ik woon ook in belgie en ik ben vanuit parijs vertrokken naar colombo sri lanka met rechtstreekse vlucht, en vanuit parijs is het véél goedkopen dan in amsterdam vertrekken via srilankanairlines

   | Reageer op deze reactie
  2. Wooooops, foutje! Scherp opgemerkt. Soms gaan al die Scandinavische namen een beetje door elkaar 8-)! Bij lange vluchten betaal ik vaak liever iets meer dan heel veel gedoe met overstappen. Ik vind het toch wel lekker om gewoon rechtstreeks te gaan!

   | Reageer op deze reactie
 2. Evelyn

  Graag een tip om goedkoop naar Kaapstad te vliegen. Data: heen in de eerste twee weken van juli en terug half augustus 2017. Een lange overstap heeft niet mijn voorkeur maar vertrek vanal Brussel, Dusseldorf, Frankfurt, evt. parijs is prima. Ik hoor graag!

  | Reageer op deze reactie
 3. Sabine de jong

  Je betaald tegenwoordig bagage kosten bij KLM op vluchten naar Amerika…

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2023 Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring