Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

116dc05a - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

Ze zijn er weer: de KLM Werelddeal Weken! Als je mij een beetje volgt dat weet je dat ik al jaren zeg dat dit een héél goede tip is om geld te sparen op (voornamelijk) verre reizen, maar dat ik óók al jaren zeg dat ik echt niet élke deal een geweldige vind. Dat hoeft ook niet, er is namelijk voor iedereen iets. Ik zie dagelijks tientallen aanbiedingen van verschillende maatschappijen en bestemmingen voorbij komen, dus inmiddels ben ik best een beetje een vliegdeal-kenner. En dus besloot ik in dit artikel de beste KLM Werelddeals te selecteren, en jou te vertellen welke deals ik nou echt super vind!


Als ik goed geteld heb, heeft KLM meer dan 100 bestemmingen in de aanbieding. Gigantisch veel dus, en sowieso een kijkje waard. Van citytrips voor €99 tot verre vluchten, er zit voor iedereen wel iets bij. Ik vlieg (als ik de kans heb) altijd met KLM. De beenruimte, de gratis bagage, de service, rechtstreekse vluchten en de gratis snacks en eten aan boord maken dat ik het de fijnste airline vind. Mocht je nadenken over één van de volgende bestemmingen, dan zou ik snel toeslaan! De deals zijn maar tot 24 september te boeken.

* Wat maakt een deal een goede deal voor mij?

Als er allereerst een flinke korting op de normale ticketprijs zit (dus geen tientje…), en/of het een bestemming is waar je niet met andere maatschappijen veel goedkoper heen vliegt. Dit zijn dan vooral bestemmingen die zo populair zijn dat er constant aanbiedingen op zijn, zoals New York, Dublin of Cancun. Oftewel: ik selecteer dus echt de beste aanbiedingen op die locaties.

DSC 0242 1024x683 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

EUROPA

De meeste aanbiedingen in Europa zijn voor bestemmingen in Groot-Brittannië, Scandinavië en Oost-Europa. De beste aanbiedingen vind ik denk ik de vluchten naar Rusland: zowel Moskou als Sint-Petersburg zijn redelijk in prijs verlaagd, en dat zijn over het algemeen genomen toch niet de goedkoopste bestemmingen om naar te vliegen. De leukste deal vind ik denk ik die naar Belfast, waar je voor €99 heenvliegt. Perfect voor een lang weekend roadtrippen door het práchtige Noord-Ierland.

Ook bestemmingen in Engeland krijgen flinke kortingen zoals Humberside en Norwich, maar om eerlijk te zijn: wie wil daar nou naartoe? Alleen zakenreizigers denk ik.

-> Check hier de beste Europa Werelddeal Weken deals <-

new york 1024x683 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

NOORD-AMERIKA

Sinds mijn vlucht naar Los Angeles met KLM ben ik fan van lange afstanden vliegen met KLM. Het is zó fijn om gewoon rechtstreeks naar je bestemming te vliegen, zonder overstap en met een eindeloze stroom aan hapjes en drankjes. Natuurlijk vlieg je tegenwoordig voor heel weinig geld met low cost airlines naar Amerika, maar dan moet je dus wel overstappen in IJsland, extra betalen voor bagage en eten, en is het toch allemaal net wat minder luxe.

De deals richten zich vooral op de Verenigde Staten, met een aantal aanbiedingen in Canada. En die vind ik over het algemeen dan ook best goed. Zowel Edmonton als Toronto hebben wat mij betreft goede aanbiedingen!

In de Verenigde Staten zijn de beste deals aan de westkust te vinden. De oostkust is relatief duur, vind ik. Ik vond zelf de beste deals Los Angeles en vooral Portland in Oregon. Dat zijn toch echt flinke stukken vliegen, en bij Los Angeles gaat er bijna €200 af van de normale vluchtprijs.

-> Check hier de beste Noord-Amerika Werelddeal Weken deals <-

staniel cay 171908 1920 1024x685 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

CARIBISCH GEBIED

Wil je op vakantie naar de ABC-eilanden? Die heeft KLM flink in de aanbieding. De beste aanbiedingen zijn voor Aruba en Bonaire, trouwens. Daar gaat respectievelijk 268 en 314 euro van de ticketprijs af! Hoppa!

Ook Martinique en Punta Cana kennen hoge kortingen. Pak je zwembroek maar alvast in.

-> Check hier de beste Caribische Werelddeal Weken deals <-

substances 43354 1920 1024x768 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

LATIJNS AMERIKA

In Latijns-Amerika is het vooral Mexico dat met een aantal aanbiedingen goed terug te vinden is in de lijst.

Een van de grootste knallers uit het lijstje is Cancun, waar je bijna 300 euro korting krijgt op je ticket. Maar daar ga ik meteen eerlijk zijn: de normale prijs voor een ticket naar Cancun is bij KLM echt belachelijk hoog en deze aanbiedingsprijs ligt veel meer in de buurt van wat concurrenten normaal gesproken al vragen. Ook Monterrey heeft heel grote korting, van wel 400 euro, maar die prijs is normaal gesproken eigenlijk ook veel te hoog, gezien wat concurrenten ervoor vragen.

Wat ik dus wel een goede deal vind is Montevideo in Uruguay. Dat is een flink eind vliegen, en niet direct de meest populaire bestemming, en daar wordt toch meer dan tweehonderd euro korting gegeven. Ook Brazilië kent over het algemeen een goede prijsdaling, vooral aangezien het om directe vluchten gaat.

-> Check hier de beste Latijns-Amerika Werelddeal Weken deals <-

africa 17344 1920 1024x682 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

AFRIKA

Ik heb echt nog véél te weinig gezien in Afrika, en de volgende bestemmingen heb ik uitgekozen omdat ze niet alleen goede prijzen hadden, maar ook nog eens droombestemmingen zijn :).
Nu moet ik wel zeggen dat de beste deals in Afrika, naar de eilanden gaan. Het vaste land heeft minder grote kortingen. De beste deals vind ik die naar Madagaskar, La Réunion en Victoria Falls. Die kortingen liggen allemaal rond de €300.

-> Check hier de beste Afrika Werelddeal Weken deals <-

dubai 2762164 1920 1024x681 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

MIDDEN OOSTEN

Ik ben om heel eerlijk te zijn niet echt overdonderd door de aanbiedingen in het Midden-Oosten. Vooral Abu Dhabi en Dubai zijn erg duur, maar dat komt natuurlijk omdat het directe vluchten zijn. Als je bereidt bent een overstap te maken kun je zo vierhonderd euro op je vlucht besparen. Als je per se direct wilt vliegen, dan zijn het wel goede kortingen.

De beste deals vind ik zelf Muscat, Koeweit en Riad, maar dat zijn natuurlijk wel vooral bestemmingen die vanuit een zakelijk oogpunt interessant zijn.

-> Check hier de beste Midden Oosten Werelddeal Weken deals<-

ChinatownSingapore7 1024x683 - Dít zijn de beste aanbiedingen in de KLM Werelddeal Weken 2018 (& deze kun je beter overslaan)

AZIË

Azië heeft lekker veel aanbiedingen, maar over het algemeen zijn de beste aanbiedingen ook hier op zakelijke bestemmingen. Vooral India en China zijn veel in de aanbieding, en daar gaat al snel driehonderd euro van de ticketprijs af. Veel kortingen, naar India en China.

Als je naar Sri Lanka wil, zou ik zeker in deze deal toeslaan, je krijgt namelijk €263 korting, op een bestemming die normaal gesproken niet super goedkoop is.

Grappig genoeg zijn er ook heel goede deals voor Hanoi en HCMC! Als je dus nu boekt, dan kun je over een paar weken mijn tips lezen voor die plekken :) (Ik ga over een week naar Hanoi).

Als laatste is Zuid-Korea een goede tip. Voor Seoul krijg je namelijk €350 korting, en als je slim bent, boek je lekker een tripje voor als de kersenbloesem te zien is!

-> Check hier de beste Verre Oosten Werelddeal Weken deals <-

OP WELKE BESTEMMING IN DE WERELDDEAL WEKEN GA JIJ TOESLAAN?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

 1. Superleuk en handig dit overzicht. Ik ben aan het kijken naar Colombo, Sri Lanka. Er zijn goedkopere tickets te vinden, maar vaak met te lange of te korte overstap. Ook stom: sommige tickets vanaf Brussel zijn goedkoper, maar dan maak je eerst nog een tussenstop vanaf Amsterdam. Ik moet er nog een keer goed induiken.

  PS. Alesund heb je nu gesorteerd onder Denemarken, maar ligt in Noorwegen.

  1. kris

   hey shirley, ik woon ook in belgie en ik ben vanuit parijs vertrokken naar colombo sri lanka met rechtstreekse vlucht, en vanuit parijs is het véél goedkopen dan in amsterdam vertrekken via srilankanairlines

  2. Wooooops, foutje! Scherp opgemerkt. Soms gaan al die Scandinavische namen een beetje door elkaar 8-)! Bij lange vluchten betaal ik vaak liever iets meer dan heel veel gedoe met overstappen. Ik vind het toch wel lekker om gewoon rechtstreeks te gaan!

 2. Evelyn

  Graag een tip om goedkoop naar Kaapstad te vliegen. Data: heen in de eerste twee weken van juli en terug half augustus 2017. Een lange overstap heeft niet mijn voorkeur maar vertrek vanal Brussel, Dusseldorf, Frankfurt, evt. parijs is prima. Ik hoor graag!

© 2013-2018 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring