GRATIS EBOOK: Parijs op een budget

Parijs40 - GRATIS EBOOK: Parijs op een budget

Parijs40

Weet je nog dat ik een tijdje terug in september op een wervelwind tripje naar Parijs ging voor een dag? Ik deed er toen een beetje geheimzinnig over, maar nu mag ik eindelijk bekend maken waarom ik in Parijs was:

Ik was namelijk op een NS Bloggerstrip, met negen andere bloggers, om Parijs te ontdekken. Ik kreeg van NS International de opdracht de beste tips te verzamelen over Parijs op een budget. Samen met de andere negen bloggers hebben we een e-book gecreëerd: Het gratis NS Ebook: Bloggerstips Parijs.

In dit GRATIS e-book hebben alle bloggers tips voor Parijs in hun eigen specialisatie verzameld. Zo verzamelde ik de beste budget tips, proefde één van de bloggers alle lekkernijen in Parijs, zocht één van de dames naar de beste tips voor kinderen, en werden zelfs de beste literaire plekjes van Parijs belicht. Hieronder zie je een korte samenvatting van de dag:

Ik heb het e-book zelf natuurlijk al eens in mogen kijken, en vind het een dikke aanrader. Zelfs voor iemand die al een miljard keer in Parijs is geweest, trof ik weer een aantal super toffe originele tips aan. En dat helemaal gratis. Ik vond de reis met NS International überhaupt een dikke aanrader, in 3,5 uur sta je in hartje Parijs, makkelijker kan niet.

Zoals gezegd richtte ik me volledig op gratis en/of goedkope manieren om een dagje Parijs te beleven. Hoewel de stad niet als goedkoop te boek staat, kun je je er zelf echter makkelijk een dagje -bijna- gratis vermaken. Echt! Check mijn tips maar :) Benieuwd naar de andere bloggers met wie ik het NS Ebook: Bloggerstips Parijs samenstelde? Dat zijn Map of Joy, Art to Go, The Avant Guardian, Good Food Love, Soundflow, The Travel Tester, Anouck Plume, Hip en Hot en Dudes & Don’ts.

Klik hier om het gratis E-book met de beste tips voor een dagje Parijs te downloaden!

Liefs,

Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring