BUDGET TIP: Cheapass zonnebrillen

featured image - BUDGET TIP: Cheapass zonnebrillen

cheapasszonnebrillen

Soms kom ik zo’n goede budgettip tegen, dat ik het niet kan laten om hem te delen. En deze hippe goedkope zonnebrillen-tip kan ik je niet ontnemen, zo vlak voor de zomervakantie. Deze post is NIET gesponsord, ik heb de website zelf gevonden, en vind het oprecht een goede tip :)

Een week of drie geleden spotte ik via Facebook een advertentie van zonnebrillen webshop cheapasszonnebrillen.nl. Ze adverteerden met een paar leuke modellen zonnebrillen voor €7,95. Geen geld, dacht ik. Een aangezien ik een zwak heb voor originele zonnebrillen, bestelde ik er drie. Ik had er makkelijk nog meer kunnen bestellen, maar moest het een beetje netjes houden van mezelf (mijn totale collectie beslaat nu een stuk of zeven/acht brillen…)

Wat ook heel prettig is dat de zonnebrillen goedkoper worden, naar mate je er meer koopt. Zo zijn twee zonnebrillen samen maar €15, en daarna iedere bril nog maar €5 per stuk. Verzendkosten zijn €1,95, en je bril ligt meestal de volgende dag al op de mat.

Allereerst: mad love voor een webshop die cheapass zonnebrillen heet. Dat verovert natuurlijk meteen een plekje in mijn hart. En dan die téksten op de site. Zo zou ik dus ook een webshop hebben. Met de meest random stukken tekst die je maar kunt verzinnen. Zo ziet mijn jaarboek van de middelbare school eruit, ik meen het.

Summer Rain Arabia

cheapasszonnebrillen5cheapasszonnebrillen1

Dubbellikker

cheapasszonnebrillen6cheapasszonnebrillen2

Flynn Brown Oil

cheapasszonnebrillen4cheapasszonnebrillen3

En die brillen? Ja, die vind ik natuurlijk super leuk. Eentje heeft na een volle dag gebruiken al een klein scheurtje, maar á la. Dat kan gebeuren. Ik heb echt geen zonnebrillen-hoofd trouwens, maar ik heb besloten dat ik daar gewoon niets om geef. Als ik de brillen leuk vind, dan draag ik ze.

Welke vind jij het leukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

 1. Jaaa ik ken deze webshop, heel gaaf. Leuke brillen heb je uitgezocht :D niet zo 13-in-een-dozijn. I like. En trouwens, hoezo geen zonnebrillenhoofd? Ik vind het je goed staan hoor!

  | Reageer op deze reactie
 2. Avatar for Debby Debby

  Hihi, leuk geschreven dit artikel. Ik heb zelf nu mijn tweede echte Ray Ban, de vorige bleef bij vriendjelief achter in Nicaragua :’D die had ‘m vaker op dan ik zelf haha. Heb altijd nog wel ergens een cheapo zonnebril, maar die koop ik liever op straat dan online. Heb zo’n klein hoofd dat de meeste brillen niet passen ahah!

  | Reageer op deze reactie
 3. Die Summer Rain Arabia is leuk! Ze staan je eigenlijk allemaal wel goed ;-) Niks geen zonnebrillen-hoofd! Ik ga meestal maar voor een cheap ass pilotenbril, bij veel brillen lijkt het net alsof mijn hoofd vervormt naar een ei of zo.. En die brillen mogen vaak blij zijn als ze het één zomer of lange reis in mijn tas overleven. Ik heb wel zo’n brillenkoker, maar ben vaak te lui om mijn zonnebril daar dan ook weer in te doen :’)

  | Reageer op deze reactie
 4. Avatar for Nanda Nanda

  Wat grappig, ik dacht deze week al een paar keer ‘goeie bril!’ Haha. Ik vind de onderste de mooiste. Flyn brown oil.

  | Reageer op deze reactie
 5. Avatar for Willemijn Willemijn

  Mooie vondst, maar een vraagje, gaat het om gewone zonnebrillen of kun je er ook zonnebrillen op sterkte bestellen? die heb ik namelijk nodig.
  Overigens heb je er ook leuke foto’s bijgevoegd!

  | Reageer op deze reactie
 6. Avatar for Roshelle Roshelle

  Supertof allemaal! Ze staan je allemaal goed. Ik blijf wel braaf al jaren bij hetzelfde modelletje RayBan, maar afwisseling is stiekem ook wel leuk!

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring