Nieuwe plannen + jij kunt helpen

featured image - Nieuwe plannen + jij kunt helpen

Schermafbeelding 2014-08-19 om 20.32.56

Hi lieve lezers,

Vandaag even een ander berichtje. Explorista.nl bestaat nu zo’n 10 maanden, en zoals je ziet ben ik afgelopen zaterdag met een nieuwe rubriek begonnen. Dat omdat ik vind dat het af en toe tijd is voor wat verandering. Het voelt alsof het tijd is om door te groeien, en daarom zal ik de komende tijd wat experimenteren met rubrieken, invalshoeken en meer om te zien wat goed voelt en bij de site past. Ik heb zoveel te vertellen. Niet schrikken: de artikelen die je leuk vindt, zal ik gewoon blijven maken, het wordt hooguit extra!

Ik heb heel veel mooie en leuke plannen voor de website, wat allemaal heel spannend is. En hoewel ik daarbij natuurlijk vooral mijn eigen hart en stem volg, hoor ik echt heel erg graag wat jullie fijn vinden aan de website, wat jullie graag anders zien, of wat jullie willen lezen. Het is dankzij jullie dat ik elke dag met veel plezier tijd en energie in de website steek, en met elk berichtje verschijnt een glimlach op mijn gezicht. (ECHT) Ik wil voor jullie dan ook de meest behulpzame en inspirerende site mogelijk maken.

Daarom heb ik een korte enquete opgezet. Het zijn maar tien korte vragen, en het zou me enorm helpen. Met één keer twee minuten meedoen met deze vragenlijst heb je hopelijk zelf het komende jaar heel veel mooie artikelen en behulpzame tips om naar uit te kijken, dus behalve mij (DANK!), help je ook jezelf hiermee.

Also: als je meedoet is er ergens ter wereld een kleine kitten die een kusje krijgt van een andere kitten. Dat wil je ‘m niet ontnemen, toch?

JE VINDT DE VRAGENLIJST HIER:
https://nl.surveymonkey.com/s/XV6VTQR

Liefs,
Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 reacties

 1. Arjan

  Jammer dat je hem maar 1 x per ip adres kunt invullen. Meerdere huisgenoten hebben meerdere meningen….

  | Reageer op deze reactie
  1. Dat wist ik niet. Mocht je willen, dan kun je je feedback altijd naar me mailen of via social media sturen ;-)!

   | Reageer op deze reactie
 2. Merin Veronique

  Heb ‘m ingevuld hoor! Fotobewijs van de kittens graag ;).

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2018 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring