IGCanggu6

Het Explorista-lezersonderzoek: geef je mening en help mij de site verbeteren! <3

Hi allemaal! Even een korte update uit Bali: het is hier heerlijk. Ik spendeer mijn dagen vooral met het drinken van smoothies, werken in cafeetjes, en ’s avonds eten met allerlei vrienden die toevallig ook op het eiland zijn. Ik weet niet of ik ooit zo gelukkig ben geweest als nu :-) Life is good!

Ik denk natuurlijk ook heel veel na over Explorista.nl, mijn allergrootste passie. Ik werk bijna elke dag aan de website en beleef zoveel plezier aan het delen van de beste tips voor bestemmingen, en mijn persoonlijke herinneringen en gedachten vastleggen. Ik ben niet normaal blij dat jullie de website nog altijd in grote getalen lezen (meer dan ooit!!!) en af en toe comments achter laten om mij te laten weten hoe júllie over een onderwerp of bestemming denken. Dat vind ik zo leuk, die wisselwerking.

Explorista.nl bestaat nu ruim vier jaar (time flies!), en ik zou heel graag een paar minuutjes van jullie tijd vragen om uit te vinden wat jullie van de site vinden. Wat is goed, wat kan beter? Hoe kan ik jullie nog beter helpen? Ik zou het écht enorm op prijs stellen als je me zou willen helpen hiermee. Het is volledig anoniem, kost maar een paar minuutjes, en helpt mij om een nog betere website vol gratis tips en adviezen te maken!

Je vindt de vragenlijst hier: VRAGENLIJST.

Ontzettend dikke dankjewel!!! <3

PS: Ik checkte net mijn statistieken en zag dat er bijna VEERTIGDUIZEND mensen op mijn site zijn geweest deze maand. Dat is meer dan óóit. Ik viel bijna van mijn stoel. Wat veel!!! Welkom :-)

4 comments

 1. Nancy

  Hoi Milou,
  Deze heb ik meteen ingevuld! Ik ben benieuwd naar de uitkomst van je onderzoek. Ik wil binnenkort hetzelfde op mijn blog gaan doen. Het is fijn om je lezers beter te leren kennen hiermee.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Dankjewel Nancy! Het is zo leuk om nu al de antwoorden te lezen :)

   Beantwoorden

 2. Robin

  Ingevuld!
  Ik miste alleen soms het antwoord: Niet van toepassing of anders.
  Ik volg jij blog namelijk via Feedly, ook via insta en FB maar via Feedly lees ik de blogs die ik graag lees (:

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Haha oeps! Daar heb je gelijk in, sorry!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.