Explorista.net, de Engelse versie, is online!!!

featured image - Explorista.net, de Engelse versie, is online!!!

photo-1423666639041-f56000c27a9a

Ohhh jongens, ik heb de laatste tijd niet zo veel geblogd waarvoor sorry :(, maar ik was dan ook KEI druk. Met iets super leuks! Ik meldde laatst al dat er een internationale versie van Explorista kwam, en die is nu eindelijk af!!

http://explorista.net

Waarom in het Engels?

Dat wordt me vaak gevraagd… mijn antwoord is: waarom niet? Ik heb een hele hoop vrienden en familie in het buitenland die al die tijd eigenlijk niets konden lezen van mijn site. Ik schreef artikelen vaak wel tweetalig, maar ik merkte dat Engelse bezoekers toch niet zo snel op een Nederlandse link klikken. Dus dacht ik: waarom splits ik het niet gewoon op? Dan heb ik één site die zich specifiek richt op Nederlanders, en de andere heeft internationale tips :)

Stop je nu met de Nederlandse versie?
Wel nee joh, ben jij wel helemaal lekker ;-). Het gaat met de Nederlandse site juist beter dan ooit: ik heb meer bezoekers dan ooit, en samen met mijn team van gastbloggers heb ik het idee écht behulpzame artikelen te creëeren. Bovendien ben ik laatst nog een weekendje weggeweest met sponsor Budget car rental (15% kortingscode als je lid wordt van de nieuwsbrief!), dus ik heb nog voldoende om over te schrijven!

Wat is er anders op de Engelse site?

Niet zo heel veel. De Engelse site is natuurlijk net nieuw en heeft dus veel minder artikelen dan de Nederlandse site. Nieuwe content wordt op allebei de sites geplaatst, en verder komen op de Engelse site de beste artikelen van de Nederlandse site. Ik probeer er bovendien altijd een toffe download bij te doen: zo kun je op mijn Engelse site bijvoorbeeld een gratis reisgids voor Athene en voor Edinburgh downloaden!

Ook schrijf ik op de Engelse site iets meer over ondernemen. Waar ik 2.5 jaar geleden mijn blog begon als blutte journalist heb ik inmiddels een succesvol travel content bureau opgericht dat werkt voor een aantal van de grootste reismerken ter wereld. En mijn blog doet het ook niet slecht. Ik heb dus veel tips over online ondernemen die ik heel graag deel met andere mensen die ook ‘location independent’ geld zouden willen verdienen :). Oftewel: ik help mensen meer te reizen door slimmer te reizen met hun budget, of tijdens hun reizen geld te verdienen. Dat is het doel althans!

Wat ook wel leuk is, is dat ik nu wat actiever ga worden op Instagram en Pinterest, en daarnaast een Engelse Facebookpagina heb opgericht. Dus je hebt nog meer plekken om met me te kletsen!

Dit was even een korte update over de nieuwe site. Vanaf volgende week ga ik zelf weer meer schrijven voor de site. Er ging zó veel werk zitten in het opzetten van de website, het schrijven van artikelen, het maken van gratis reisgidsen… etc etc. Ik ben jaren van mijn leven kwijt door de stress haha :’). Dat is nu allemaal voorbij en dus kunnen we weer door met het allerleukste: schrijven voor jullie!

Ik hoor graag wat jullie van de nieuwe site vinden! http://explorista.net/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

  1. Wauw ziet er echt prachtig uit! Mooi gefixt :D Ikzelf heb ook engelstalige en spaanstalige lezers, maar zie het niet zitten om alles zelf te vertalen. Dus doet een plugi dat voor mij. Een klik op het vlaggetje en de site veranderd in het Engels of Spaans. Groot nadeel is wel dat het niet helemaal correct zal zijn, maar dat is het ook niet als ik het zelf schrijf :)

    | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring