Follow me in…. Gipuzkoa! #ohmytrip

featured image - Follow me in.... Gipuzkoa! #ohmytrip

640px-Pasaia-Spain-Christoph-Abele-2004

 

Foto via WikiCommons.

AAAH! Over een paar uurtjes vertrek ik naar Schiphol, om vanavond aan te komen in de regio… Gipuzkoa! Ja, het duurde bij mij ook even voordat ik het leerde spellen, maar sindsdien kan ik niet wachten om de Spaanse provincie eens grondig te inspecteren! En helemaal onbekend zal de locatie je niet zijn… ik bezoek namelijk ook San Sebastian, de hoofdstad van de kleinste provincie van Spanje!

Ruim drie dagen trek ik door de noordelijkste punten van Spanje en bezoek daar kloosters, chocoladefabrieken, forten en eet er overheerlijke hapjes. Dit allemaal om jou te kunnen laten zien of de provincie mogelijk een aanrader is voor je volgende vakantie. It’s a tough life…

Ik zou het super leuk vinden als je me volgt tijdens mijn reis door het Baskenland. Via Instagram, Twitter en Facebook ben je als eerste op de hoogte van mijn avonturen, en zal ik verslag doen met de hashtags #TurismoGipuzkoa & #ohmytrip. Ik heb de hele tijd internet, dus ik beloof je goed te vermaken. Tweet me met die hashtag als je vragen hebt over het reisje of over de locatie, en dan beantwoord ik ze graag!

Heel veel liefs,
Milou640px-Pasaia-Spain-Christoph-Abele-2004

Foto via WikiCommons.

AAAH! In just a few hours I’ll be heading to Schiphol, where I’ll start my journey to… Gipuzkoa! Yes, it took a while before I was able to spell it, but since then I can’t WAIT to see what the Spanish region has in store for me! You’ll probably be surprised to hear you will actually KNOW the province… I’ll be visiting San Sebastian as well, the capital of the smallest region in Spain!

A good three days will be spent traveling trough the most northern part of Spain, while visiting a sanctuary, chocolate factories, fortresses and testing yummy foods. This in order to show you wether the province would be a recommendation for your next holiday. It’s a tough life indeed…

I would love it so much if you’d follow me on my travels trough the Basque country. On Instagram, Twitter en Facebook I’ll keep you updated on my adventures, and share them with the hashtags #TurismoGipuzkoa & #ohmytrip. I’ll be online all the time, so I promise to entertain you! Tweet me using those hashtags if you have any questions about the trip or location, and I’ll be happy to answer them!

Lots of love,
Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 reacties

 1. Susanne

  Hier had ik nog nooit van gehoord! De naam deed me denken aan Oost Europa haha!

  | Reageer op deze reactie
 2. Karin

  Veel plezier en ik ga je volgen. De ‘niet’-toeristische plekken zijn vaak het mooist.

  | Reageer op deze reactie
 3. Goed dat ik dit nu lees, want ik had geen idee waar je naartoe vloog toen ik je tweet las! Dit zegt iets meer, al moet je mij maar vooral enthousiast blijven maken over deze ongetwijfeld prachtige regio. Ik kijk uit naar je updates! Veel reisplezier!

  | Reageer op deze reactie
 4. Carola

  Aah hier ben ik benieuwd naar! San Sebastian staat erg hoog op mijn verlanglijstje :)

  | Reageer op deze reactie
  1. Ik ben net terug, en OMG. Wat een prachtige stad.. en dat ETEN. (kijkt naar uitpuilend buikje). Leuk om te horen dat je uitkijkt naar mijn verslagen :-D

   | Reageer op deze reactie
 5. Hergen van der Starre

  Hoi Milou,
  Aan jouw bezoek aan Gipuzkoa mag een bezoek aan San Sebastian (Donostia) uiteraard niet ontnbreken en aan een bezoek aan San Sebastian mag een bezoek aan mijn fotostudio annex lokale art gallery ook niet ontbreken. Ik woon wegens de liefde nu een half jaar in San Seb (hier korten ze het af als SS, maar daar kan ik nog niet aan wennen) en heb mijn winkeltje in het oude stadshart (parte vieja) sinds juni. Let’s get Basque! is nu al de nr 1 attractie van San Seb op Tripadvisor, dus reuze populair. Ik weet zeker dat als je bij me binnenloopt voor een bakkie we veel lol kunnen hebben en ik je een Hollandse visie kan geven op dit prachtig stukje Baskenland. Ik wacht op je in Fermin Calbeton 35, van 11:00 tot 21:00 en heb zin in een gezellig onderonsje met een Cafe esnea (cafe con leche). Geniet van het leven in ontSpanje en ik hoop je te zien.
  Agur!
  Hergen

  | Reageer op deze reactie
  1. Hi Hergen,

   Wat een leuke reactie! Helaas komt de uitnodiging een beetje te laat.. ik zit momenteel al weer in Griekenland. Ik was het weekend van 10 oktober in Gipuzkoa. En ik ben inderdaad ook in San Sebastian/Donostia geweest. Heb er heel wat heerlijke pintxos-barretjes mogen bezoeken, en heb geslapen in het monumentale Londres hotel. Je ziet er binnenkort alles over op deze site. Wat leuk om te horen van je fotostudio/art gallery. Ik hou je uitnodiging in gedachten voor de volgende keer. Ik ben zeer gecharmeerd van SS dus ik kom zeker nog eens terug. Bedankt voor je leuke bericht! Groeten vanuit Athene!

   | Reageer op deze reactie
© 2013-2018 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring