Help mij Explorista.nl te verbeteren!

featured image - Help mij Explorista.nl te verbeteren!

Schermafbeelding 2015-06-29 om 22.54.48

Deze post geeft niet goed weer in Chrome, dus bekijk hem aub met een andere browser :-) 

Boeee, ik ben weer terug van mijn reis uit de Balkan, maar wat was het FANTASTISCH. Ik ben op dit moment hard foto’s aan het bewerken en tips aan het typen! Reizen geeft me inspiratie, en dus heb ik tijdens de vakantie ook hard gewerkt aan de plannen voor Explorista 3.0. Yep, you read it right! Er komen weer hele mooie, spannende dingen aan: een vernieuwde website!

En jij kunt me daarbij helpen. Sterker nog, zonder jou bestaat deze website helemaal niet (nou ja, waarschijnlijk wel, maar dan zit ik gewoon in een hoekje voor mijn moeder te bloggen, en dan kan ik haar net zo goed bellen).

Ik wil graag van jou horen. Via een paar korte vragen hoop ik meer te horen over wat jij fijn vindt, en minder fijn aan deze website. Wat kan ik verbeteren bij de nieuwe versie? Waar wil jij graag over lezen? Ik wil je zo goed mogelijk helpen om zoveel mogelijk te reizen, en een zo tof mogelijk leven te leiden, dus je hulp is super welkom.

Het invullen duurt maar een paar minuutjes, en onder de invullers verloot ik mijn favoriete reisboek ‘How to travel the world on $50 a day’. Mij help je er ENORM mee, en zo verzeker je jezelf ervan dat je het komende jaar een verbeterde Explorista.nl, met nóg betere tips en artikelen zult lezen.

Alvast ENORM, ENORM, ENORM bedankt voor je bijdrage. Het betekent veel voor me. Invullen kan tot 17 augustus 23:59.

Vul de enquete hier in: http://freeonlinesurveys.com/s/lecD6qfP

De enquete is anoniem, dus laat even een comment achter als je wilt meedingen naar de prijs :)

Heel veel liefs,
Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

 1. Loes

  Ik heb ‘m ook ingevuld! En wat ik in de survey niet echt kwijt kon maar wat ik je toch graag wilde laten weten is dat je blog over vliegangst mij ontzettend geholpen heeft om met een toch iets geruster hart in het vliegtuig naar New York te stappen afgelopen mei :).

  | Reageer op deze reactie
 2. Yvonne

  ik heb de vragenlijst ingevuld voor je!
  Ik vraag me alleen af hoe je iets gaat verloten als de vragenlijst anoniem wordt ingevuld ;)

  | Reageer op deze reactie
  1. Hahahaha, o.. god. Wat ben ik dom soms. Daar had ik met mijn blije cadeautjes weggeef-hoofd niet over nagedacht. Ik heb nu maar toegevoegd dat je even een comment op de blog moet achterlaten als je meedoet :)

   | Reageer op deze reactie
 3. Hanneke

  Ik heb hem voor je ingevuld. Succes met het verwerken van de vele gegeven s:)

  | Reageer op deze reactie
 4. Liek

  Ik heb hem ingevuld, wordt elke keer weer heel blij van je reisverslagen ! Ga zeker zo door !

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring