Hotel: Motel Šeher | Sarajevo

Sarajevohotel2 - Hotel: Motel Šeher | Sarajevo

Sarajevohotel2

Twee foto’s: dat is de hele buit van mijn verblijf bij Motel Šeher. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Het was bloedheet, en in de kamer was airconditioning en ik wilde gewoon lekker op bed gaan liggen ja?! Dat hebben we dan ook veel gedaan want jeetje… wat was het bloedheet in Sarajevo. En dan was ook nog een hoop gesloten wegens het suikerfeest. Boeee. Gelukkig was ons verblijf prettig.

Locatie: de locatie was één van de beste dingen aan het motel. Je loopt simpelweg de heuvel af, één rechte straat, en dan sta je in het oude centrum. Misschien drie minuten lopen (vijf als je mee wilt rekenen dat je een drukke straat over moet steken die bevolkt wordt door Bosnische coureurs). Het is ook redelijk dichtbij het fort, waardoor het heel centraal is.

Voorzieningen: Het Motel Seher is simpel, maar van alle gemakken voorzien. Een paar parkeerplekken langs de straat, prima ontbijt en zelfs gratis wifi. Het personeel is vriendelijk. Het hotel is ook best wel stil, ondanks dat het aan best een drukke straat ligt.

Sarajevohotel

Kamer: Simpel, maar ruim genoeg. De bedden zijn comfortabel, met hier en daar een dubieuze vlek. Verder was de kamer heel schoon. De badkamer is ook van alle gemakken voorzien.

Al met al is Motel Seher een prima keuze om Sarajevo te ontdekken. Wij betaalden €45 per nacht ofwel €22,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt. Boeken kan hier.

Waar verbleef jij in Sarajevo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring