MoteloneMunchen

HOTEL: MotelOne München City Ost

MoteloneMunchen

 

Na tien uur met achtendertig graden heel Duitsland te hebben door crosst in onze auto zonder airconditioning, was het eindelijk zo ver: we waren in onze eerste stop München! Het doktersrecept? Inchecken, uitrusten en daarna een lekker hapje eten. Mijn review van MotelOne München City Ost. 

MotelOne, een budget designhotelketen uit Duitsland, heeft een aantal vestigingen in München. Wij verbleven in Oost-München. Toch best een klein eindje uit het centrum, maar gelukkig is er een tramhalte recht voor de deur, en een bushalte vlak in de buurt. Dat maakt dat je toch best snel in het centrum bent.

De lobby zag er bij binnenkomst meteen erg mooi uit, met mijn favoriete kleur blauw duidelijk aanwezig, en een strakke inrichting. De dame bij de balie was erg nors, een weinig gezellige aankomst. Ik vraag me altijd af waarom dat soort mensen in een functie werken waarbij de eerste contact van een klant zijn met een merk, want die is dan meteen volledig verpest, maar soit. We laten onze ervaring niet verpesten.

Motelonemunchen2 Motelonemunchen3

De kamers waren fijn. Ruim genoeg, stijlvol ingericht, en van alle gemakken voorzien. Ook erg leuk: op de tv’s wordt een aquarium vertoond, dus het is net alsof er een aquarium met visjes aan de muur hangt. De bedden zijn oké. De kussens niet zo. De parkeergarage was ronduit duur (ik vind dat altijd zo’n onzin-ding… alsof ik dan niet met de auto kom?!). De badkamer is wel erg mooi, strak design, een heerlijke douche, en prettige ruimte.

Al met al was het een oké-ervaring. München is een dure stad, en wij betaalden volgens mij rond de €90 per nacht voor onze hotelkamer. Dat vond ik het geld niet waard, zo bijzonder was het niet. Zeker niet gezien dat het niet in het centrum zit. Maar als je een fijne deal kunt vinden, dan is het wel te overwegen. Hotelkamers gaan vanaf €69. Check de meest actuele prijzen hier.

Pro-tip, mocht je hier verblijven: als je de deur uitloopt van het hotel, en je slaat linksaf, dan zit daar op de hoek de beste Thai waar ik ooit heb gegeten. Goddelijk lekker. Alleen contant betalen, dat dan weer wel.

Motelonemunchen4 Motelonemunchen5

Ben jij ooit in MotelOne verbleven?

 

 

 

5 comments

 1. Engel

  MotelOne in Berlijn vond ik een grote aanrader. Centraal, goed te bereiken als je met de trein komt en leuke, vriendelijke mensen achter de bar. De kussens op bed zijn mwah idd, en een lekkende douchewand waardoor de mini badkamer in een aquarium veranderde. Maar buiten dat zou ik er zo weer gaan slapen!

  Beantwoorden

 2. Marloes | Budgetproof.nl

  Altijd al eens in een Motel One willen slapen, het ziet er prachtig uit. Ik vond inderdaad München ook al zo’n dure stad. Toen wij daar deze zomer op de bonnefooi een hotelletje zochten was er ook weinig keus voor ons budget.

  Beantwoorden

 3. Hand Luggage Only

  Just found out about these recently! They’re really good and quite affordable.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   They are.. I do look forward to trying a few more of them!

   Beantwoorden

 4. Daphne | food & flip flops

  Jaaaaa! Motel One is leuk en super hip. Die kleuren alleen al zijn vrolijk.
  Wij hebben in Berlijn in Motel One geslapen en zeker een aanrader. Goede locatie, midden in Berlijn en overal dichtbij.
  Goede service, relaxte sfeer en niet duur.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *