Ik ga naar Lloret de Mar & Barcelona!

Barcelona22

Ja hoor, ze is weer vertrokken: vanavond stap ik op het vliegtuig naar Barcelona. Komend weekend is er een conferentie (TBEX) in Lloret de Mar over reisbloggen die ik zal bijwonen. En ik ben excited! Twee dagen lang non-stop kletsen over bloggen, bijleren, en netwerken. Voor een blognerd als ik kan mijn plezier niet op. En daarna ga ik naar Barcelona!

In Lloret de Mar zal ik niet zoveel tijd doorbrengen verder, slechts een middagje, buiten de conferentie om. Maar lucky me: ik plak er namelijk daarna nog 3 dagen Barcelona aan vast. Daar ben ik inderdaad al geweest, en ik heb er ook uitgebreid over geschreven, maar toch heb ik er waanzinnig veel zin in. Wat hou ik van die stad, zeg! Ik kijk er nu al naar uit om met een zonnetje door Barri Gotic of Parc de la Ciutadella te struinen, en daarna voor een vermouth of sangria en wat tapas op een terrasje neer te strijken.

Heb jij nog tips? Let me know!

Als je me wilt volgen in Barcelona en Lloret de Mar, dan kun je dat doen via Instagram of live via Snapchat: Explorista.nl

Lezen wat ik eerder schreef over Barcelona?
6 goedkope restaurants in Barcelona

Tien dagen Barcelona voor €25 per dag? Zo doe je dat.

Gratis bezienswaardigheden in Barcelona deel I

Gratis bezienswaardigheden in Barcelona deel II

 

12 comments

 1. Ester

  Nice, goede reis! En ik ben ook wel benieuwd naar dat congres :-)

  Beantwoorden

 2. Larissa

  Ooh, Barcelona is zo leuk! Veel plezier :)

  Beantwoorden

 3. Marlissa

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik ben eind maart naar Barcelona geweest, fantastische stad. Online hebben we veel hotspots gedeeld voor als je nog tips wil;) Aanraders zijn onder andere Flax & Kale, Vioko, Bar Lobo, Café Cometa en Organic Market! Heel veel plezier

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Dankjewel voor de tips! Super.

   Beantwoorden

 4. Debby

  Ohh zo leuk! Wat ben je toch goed bezig haha, vind dat zo knap van je!!! Geniet ervan :). Ga in Barcelona vooral overheerlijke kannen sangria drinken bij L’Ovella Negra (een van de twee, ze zijn allebei leuk) en drink cocktails tussen de elfjes bij El Bosc de les Fades (het sprookjesbos). :*

  Beantwoorden

  1. Explorista

   ZIJN ER ELFJES OMG. Dankjewel voor je tips, ik ben nu meteen helemaal obsessed. En liefde terug <3

   Beantwoorden

 5. Maud

  Hee Milou! Dat klinkt goed zeg. Ik vind Barcelona ook helemaal geweldig; ik heb zelfs zo’n vervelend vriendinnetje wat er woont (grr!). Zij heeft veel leuke tips op haar site (vanuitbarcelona.com). Namelijk verschillende hotspots en bezienswaardigheden die ‘een bezoekje waard’ zijn!

  Ik was er begin maart en heb er toen vrij weinig gedaan behalve lekker rondgestruind, love it <3. Wel is het erg leuk om naar het theehuisje Caelum te gaan; en de Tibidabo natuurlijk. Blijft prachtig! Ohja; en churros eten. En die dan dippen in chocomelk. En tapas. En Cava. En Sangria. En ga naar de fontein!

  Enjoyyy!

  Beantwoorden

 6. Esther

  Wouw wat heb je een ontzettend mooi blog zeg! Ik ben fan <3
  Ben benieuwd naar al je reizen in de toekomst :)

  Liefs, Esther

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Super leuk om te horen!! Word ik blij van :)

   Beantwoorden

 7. Hanne.

  Hee Milou, alvast heel veel plezier in Barcelona. Ik ben net terug en heb ’s avonds heerlijk een drankje gedaan bij El Jardi (terrazza y bar Bar de tapas), het is een gezellig binnen tuin op een pleintje in een zijstraat van de Ramblas.

  Beantwoorden

 8. Lilly

  Wauw super gaaf! Ik blog zelf over de canarische eilanden en zou ook echt super graag zo’n reis willen maken om meer te weten te komen over andere bloggers. Ik breng mij vakanties al 4 jaar door op verschillende canarische eilanden! Het is daar geweldig!

  Beantwoorden

 9. Dagtrip Cardiff: hoe spendeer je een dag in de hoofdstad van Wales?

  […] af en toe naar conferenties op interessante plekken. Zo kwam ik voor conferenties al in Athene, Lloret de Mar, Londen en afgelopen maand: Cardiff, Wales! Door een gigantisch druk werkschema heb ik helaas niet […]

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *