Ik heb Snapchat!

featured image - Ik heb Snapchat!

10994876_10153294418524260_8051192689373845218_n

Even een klein zondagsberichtje. Ik heb namelijk Snapchat, en ik zou het super leuk vinden als je mij daarop toevoegt! Mijn gebruikersnaam is: Explorista.

Via Snapchat deel ik behalve lelijke selfies, live foto’s van wat ik aan het doen ben: een echt kijkje achter de schermen van een reisblogger. Waar ik aan werk, wat voor artikelen ik schrijf, hoe ik woon, wat ik eet, maar nog belangrijker: waar ik ben op reis. Als je het leuk vind om me op reis te volgen en te zien waar ik uithang (en nog wat inspiratie en tips op te doen while you’re at it), volg me dan op Snapchat! Mijn eerstvolgende tripje brengt me naar Barcelona. Whooo!

Deel in de comments jouw gebruikersnaam, ik vind het leuk om te zien wat jullie allemaal doen :)10994876_10153294418524260_8051192689373845218_n

Here’s a nice little Sunday message. I have recently installed Snapchat, and would love it if you add me on it! My username is: Explorista.

On Snapchat I share ugly selfies, and live pics of what I’m actually doing: a peek behind the scenes of a travel blogger. What am I working on, what kind of articles do I write, how do I live, what do I eat, but more importantly: where do I travel. If you like to follow me on my trips and see what I’m up to (and would like to get inspired and tips while you’re at it), then follow me on Snapchat! My next trip will take me to Barcelona. Whooo!

Please share your username in the comments, I love to see what you all get up to :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

 1. Nina

  Ik heb je toegevoegd! Ik heet pannkoek !

  Ik ga morgen naar Kopenhagen, en zag net dat jij ook verbleef in het Generator hostel. En daar ga ik van morgen tot donderdag ook slapen, dus ik ben benieuwd!

  Dus als je wilt zien hoe het er nu uit ziet.. Voeg me toe!

  | Reageer op deze reactie
 2. Larissa

  Ik heb je toegevoegd! Mijn naam is larissa_elise
  Ik heb je site een paar weken geleden ontdekt en ik ben sindsdien een beetje verslaafd (niet zo handig met tentamens, haha). Hele leuke site, ga vooral zo door!

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring