Ik sta in Cosmopolitan!!!

featured image - Ik sta in Cosmopolitan!!!

Schermafbeelding 2014-11-21 om 15.57.00

Whaaaa?! Ja, je leest het goed! Deze maand sta ik in Cosmopolitan. Rennen dus! Om precies te zien vind je mijn interview op pagina 146, in de ‘Go out with a bang’-rubriek. Wil je nog even alles uit 2014 halen voordat je het nieuwe jaar binnenhaalt onder het genot van champagne en confetti? I’ll help you, ofcourse. Ik werd gevraagd mijn beste tips te geven voor een winterse last minute op budget. U vraagt, wij draaien. Check het artikel hierboven!

Gaaf, of niet?

Schermafbeelding 2014-11-21 om 15.57.00

 

Whaaaa?! Yep, you read it right. This month I’m featured in Cosmopolitan. So run! You can find my chubby little face on page 146 in the ‘Go out with a bang’-feature. Do you want to make the most of the rest of the year before you ring in the new year with a bit too much champagne and a shower of confetti? I’ll help you, ofcourse. I was asked to share my best tips for a last minute winter budget trip. U ask, we deliver. Check the article above! (It’s in Dutch, but you can still distinguish the names of the places I recommend!)

Cool, amiright?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

35 reacties

 1. Wat super gaaf! Mag je trots op zijn! En super leuke tips :) Tapas eten in Barca moet ik gauw eens gaan doen!

  | Reageer op deze reactie
 2. DeniseM

  Leuk!!!
  Raval in Barcelona is inderdaad leuk. Ik woonde nog net op het randje van Raval. ;-)
  En toen ik au pair was in Barcelona, nog eens flink wat jaren daarvoor, ging ik al uit in Gracia. Was toen ook al leuk!

  | Reageer op deze reactie
  1. Neeee… Gek hè? Ik heb na Berlijn heel bewust even een pauze ingepland, zodat ik even bij kon komen. Het was even genoeg ;)

   | Reageer op deze reactie
© 2013-2018 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring