Ik stond in de krant! (2x)

featured image - Ik stond in de krant! (2x)

Je zou even denken dat het een verlate 1 april-grap was. Maar niets is minder waar: ik stond echt in de krant. Twee keer zelfs. Omdat het me nogal even duurde met alle tripjes die er tussendoor kwamen, en ik de artikelen vervolgens redelijk onopvallend online heb gezet, dacht ik: ik maak nog even een blogpost om jullie te wijzen op de artikelen, aangezien jullie die misschien wel willen lezen!

De Telegraaf

krantenartikel Telegraaf-1

 

Voor de rubriek ‘Kasboek’ vroeg de journalist van de Telegraaf me de hemd van het lijf over wat ik precies verdien, hoeveel ik spaar (ehm.. sparen?), en reizen met weinig geld. Best eng om dat zo open en bloot te zeggen, maar aan de andere kant kunnen jullie nu wel echt zien dat ik niet alleen maar praatjes heb, en écht niet veel verdien. Ik reis dus echt zoals ik beweer, en als ik dat kan met dit inkomen, dan kunnen jullie dat ook.

Het Algemeen Dagblad

krantenartikel AD

 

Voor het Algemeen Dagblad werd ik gevraagd over mijn mening wat betreft vroegboeken versus last minutes. Nou, daar heb ik natuurlijk wel wat meningen over. En dus kwam ik groot aan het woord, met een foto (ik schrok van het formaat) en mijn blog. Het gaat voornamelijk over mijn lastminute naar Egypte, en mijn roadtrip naar de VS komende zomer.

Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen. Ik vond het in ieder geval erg leuk om eens degene te zijn die geïnterviewd werd, in plaats van de persoon die zelf de vragen stelt (want als je dat nog niet wist: mijn werk is freelance journalist, ik interview mensen dus als werk).

Ben jij wel eens geïnterviewd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

 1. Gaaf zeg! Via welke site heb je die goedkope tickets naar Amerika gekocht? Echt heel nice :)

  | Reageer op deze reactie
 2. Wat leuk zeg! Toffe artikelen! Die bovenste zag ik volgens mij al langs komen via FB of Twitter. Ik vind het knap dat je met je budget zoveel leuke dingen kunt doen. Echt respect voor je wilskracht om te doen waar je gelukkig van wordt. Een mooi voorbeeld!

  | Reageer op deze reactie
  1. Wat lief, dank je, ik ben ontroerd :-) Ik herinner mezelf er regelmatig aan dat ik mijn leven nooit moet laten leiden door angst, en dat helpt!

   | Reageer op deze reactie
 3. Hilde

  Hele leuke artikelen! Gaaf dat je gewoon twéé keer in de krant hebt gestaan! :)

  | Reageer op deze reactie
 4. Wauw wat leuk :-) Ik zit echt een beetje in hetzelfde scenario zeg maar, ben freelancer (illustrator, ja dat brengt ook niet geweldig op) en reis blogger (op http://www.elsewhere-blog.com) en mijn loontje is ook niet om van de daken te schreeuwen… Maar langs de andere kant HET IS TENMINSTE LEUK! Geen saaie 9 to 5 op een donker bureautje maar er gebeurd ook daadwerkelijk iets :-)

  Alleszins het lezen van je artikels geeft me veel moed voor de toekomst :-) nog maar een bevestiging dat het wel mogelijk is, en liever met wat minder leven dan een leven waar je niet trots op bent toch?
  X

  | Reageer op deze reactie
  1. Absoluut! Sluit ik me helemaal bij aan. En dat is nu juist de boodschap: ook met weinig is veel mogelijk :-) ERRUG mooie blog heb je!

   | Reageer op deze reactie
 5. Open en eerlijk, dat vind ik leuk! Ik ben in de zomer ook in Amerika, maar dan voor een lange treinreis van Oost naar West. In het hoogseizoen zo’n beetje dat wel weer (juni en juli)….
  Benieuwd hoe een roadtrip in het land van de roadtrips is!

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2018 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring