Momenteel kunnen we helaas niet overal reizen, maar ik hoop dat je je laat inspireren voor als dit in de toekomst wel weer mag!

Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

KittyCatCaféBangkok16 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

Okee, ik heb echt geen idee hoe veel ik hier over kan schrijven, maar ik MOEST het gewoon even delen, haha. Op een willekeurige dag tijdens onze week in Bangkok zegt Joris ineens tegen me: ik neem je mee op lunchdate. Nou. Dat laat ik me geen twee keer zeggen, toch? Dus hij gidst me als een ware pro door het verkeer van Bangkok, naar een cafeetje. En als ik zie wat er op de deur staat geef ik letterlijk een gilletje: EEN KATTENCAFÉ!?!?! Ik ruk mijn slippers nog net niet van mijn voeten, en ren naar binnen. Binnen wachten een tiental pluizende slapende bolletjes kat op mij. Kijk met me mee naar de foto’s van ons bezoekje aan het Kitty Cat Café!

KittyCatCaféBangkok1 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

Trouwe volgers zullen weten dat Joris en ik al vijf jaar een kat hebben: Coco (dit hierboven is niet Coco). Ze woont op dit moment bij mijn ouders, en stiekem mis ik haar best wel. Gelukkig sturen mijn ouders regelmatig foto’s van wat ze nu weer uitspookt, dus blijf ik toch nog een beetje op de hoogte van haar streken. Maar hee… uiteindelijk gaat er niets boven een beetje kattentherapie: even knuffelen, zo’n fijn knorrend beestje dat zalig tevreden naar je kijkt. Jep. Crazy cat lady, right here!

Maar ik was dus nog nooit in een echt kattencafé geweest. Ik weet dat de hele rage een beetje 2013 is, maar I.DON’T.CARE. Toen Joris me meenam had hij dus eigenlijk geen betere date-plek kunnen kiezen, haha. Ik werkte een smaakvolle tosti naar binnen, en ook de aardbeiensmoothie smaakte goed, maar laten we eerlijk zijn: ze hadden me een bak zand met toefje slagroom kunnen serveren en ik had het nog steeds opgegeten. Het ging me echt helemaal om de beestjes.

KittyCatCaféBangkok5 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

Ze hadden bijna allemaal zo’n schattig plat gezichtje, en ik vond het echt grappig om te zien dat ze op een bepaald moment echt kwamen chillen bij mij en Joris omdat wij de rustigste energie hadden in het café. Verder was er nog een kattenvrouwtje dat obsessief rondliep met katten te sjouwen voor foto’s, en een groep kinderen die hysterisch naar alle katten toe renden (ik snap je, kids, zo voel ik me ook). De katten zagen er verder heel gezond en goedverzorgd uit, en ze hadden genoeg rustige plekjes om lekker te slapen. Ze waren totáál niet gestresst. Het café was zo schoon dat je van de grond zou kunnen eten, en bezoekers moesten eerst hun schoenen uit en handen desinfecteren. Fijn om te zien.

KittyCatCaféBangkok2 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

KittyCatCaféBangkok3 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

Ik heb natuurlijk duizendmiljoen foto’s genomen. En tja.. verder heb ik niet heel veel te vertellen. Die rabiës-injecties waren het alleen al hierom waard. Ha. Als je in de buurt bent (het ligt op tien minuutjes lopen van Khaosan Road), zou ik zeker even langsgaan voor een drankje of een klein hapje eten. Erg leuk :-)

Openingstijden: 9AM – 11PM

Adres: 1/7-8 Prachathipatai Rd, Khwaeng Ban Phan Thom, Khet Phra Nakhon, Krung Thep Maha Nakhon 10200

Kosten: geen entreekosten, maar je moet natuurlijk wel iets eten of drinken. Dat kan al voor een paar euro. Kattensnoepjes kosten 50 baht.

#CATSPAM:

KittyCatCaféBangkok4 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

KittyCatCaféBangkok11 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

KittyCatCaféBangkok12 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

KittyCatCaféBangkok14 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

KittyCatCaféBangkok13 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

KittyCatCaféBangkok17 - Kitty Cat Café: ik bezocht een echt kattencafé in Bangkok!!! #crazycatlady

Ben jij wel eens in een kattencafé geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

 1. Wat SCHATTIG!!! Ik ben er ook nog nooit geweest. Ik ben een crazy bunny lady, maar toch lijkt een kattencafé me ook te schattig.

  | Reageer op deze reactie
 2. Leeuukk!!! Mss ga ik hier ook wel heen in het najaar! Ik ben in Den Bosch al meerdere keren naar kattenparadijs Mispoes geweest, ook heel leuk!

  | Reageer op deze reactie
 3. Greet Popelier

  En wat iedereen een beetje vergeet is dat in Amsterdam al drie en een half jaar geleden het eerste kattencafé in Nederland – AMSTERDAM!! is geopend. Kattencafé Kopjes in de Marco Polostraat.
  Ga maar online!!!

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2021 Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring