Roadtrip14

15% kortingscode autohuur van Budget Car Rental

Kortingscode autohuur

Hey allemaal! Zo met de lente/zomer voor de deur, dacht ik: laat ik nog eens een post schrijven om jullie te herinneren aan het feit dat ik een 15% kortingscode autohuur heb voor Budget Car Rental! Tijd om je roadtrip te plannen dus :)

Mocht je toevallig een roadtrip aan het plannen zijn, sla dan toe! Met deze kortingscode autohuur bespaar je al snel tientallen euro’s. Zo betaal je voor twee weken autohuur in Amerika in het hoogseizoen al snel €500, dus dat scheelt toch €75: een gratis hotelovernachting, luxe diner, of vette excursie (surfen, paardrijden, anyone?). Of budget vliegtickets voor een extra city tripje :). Mocht je nog wat roadtrip inspiratie zoeken: hier zie je vier super toffe Europese roadtrips. En vergeet ook deze posts niet over mijn Amerikaanse roadtrip route aan de Westkust van de VS in 2014, de kosten van een Amerikaanse roadtrip (superpopulair!), en mijn Balkan roadtrip route (een beetje experimenteel, maar zeker een aanrader!).

Mocht je gebruik maken van de code: let me know, dat vind ik super leuk! Ik vind het sowieso kei leuk dat ik jullie als mijn lezers deze code kan aanbieden, zodat jullie korting krijgen op jullie kick ass reizen. Zelf ben ik ook stiekem al weer aan het nadenken over mijn zomerplannen, en ik moet zeggen dat roadtrips toch altijd naar boven piepen. Zo denk ik aan IJsland, Zuid-Afrika, Italië, de Zuidelijke staten van de VS, Israël… ik heb nogal een road trip wensenlijstje :). (En dan heb ik ook nog super veel te zien in Engeland) Mocht je nog even geen roadtrip-plannen hebben, sla deze post dan op :).

Kortingscode autohuur

Om de kortingscode autohuur te gebruiken, ga je naar de site van Budget en vul je daar de kortingscode in: J458501 . De code is alleen geldig op de Nederlandse site, maar wel voor wereldwijde autohuur. Enjoy!

Kortingscode autohuur

(Pin it op je Pinterest-board om te bewaren!)

Waar gaat jouw volgende roadtrip heen?

One comment

  1. 12x goedkope vliegtickets onder €50 in mei

    […] Dit is de topper van de maand. Je vliegt vanaf Eindhoven naar Timișoara in Roemenië. Voel je niet beschaamd als je niet direct weet waar dat ligt, ik wist het namelijk ook niet. Timișoara ligt in het westen van Roemenië, niet zo ver van de Hongaarse en Servische grens. De stad wordt ook wel klein Wenen genoemd vanwege zijn Barokke architectuur. Twee weken in de stad blijven is misschien wat veel gevraagd, maar waarom maak je niet een roadtrip door Roemenië, Servië en Hongarije? Doe Dracula de groeten! Een kortingscode voor je autohuur vind je hier. […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *