Getest: Le Soft Perfume Parfumstick

featured image - Getest: Le Soft Perfume Parfumstick

Parfumstick1

Confession time: Ooit was ik een overpacker. Ik kan me nog een vakantie herinneren waarbij ik een stuk of acht (!) paar schoenen had meegenomen. En ja, ik schaam me best wel daarvoor. Natuurlijk droeg ik er maar twee of drie, en daarom kun je me tegenwoordig uittekenen met een kleine bruine rugzak op mijn rug. That’s it.

Dat betekent dat ik meestal alleen met handbagage vlieg, en dát betekent dat weer dat ik maar weinig vloeistof mag meenemen. En dus geen parfum. Ik heb sowieso een beetje een parfumfobie, want inchecken durf ik ook niet, dan ben ik als de dood dat mijn flesje breekt en over mijn kleding lekt. Normaal gesproken moet ik het dus doen met halflege testertjes in een vlekkerig toilettasje. Totdat ik parfumsticks ontdekte.

Parfumstick2

Parfumstick4

Het merk Le Soft Perfume verkoopt negen soorten parfumsticks. Hoe slim is dat? Op alle manieren is het vergelijkbaar met een labello: ongeveer dezelfde structuur, dezelfde smeerbaarheid en makkelijk op te bergen. De parfumstick past makkelijk in je hand, en zit inmiddels standaard in het zijvakje van mijn rugzak. En zo vloog mijn parfum mee, in het vliegtuig, naar Kopenhagen… Ik hoefde hem bij de bagagecontrole niet eens uit mijn tas te halen. Het feit dat ik niet meer hoef na te denken en altijd een parfum bij de hand heb, ook in het buitenland, vind ik een heerlijke luxe.

De geur die ik uitgekozen heb, Striptease Flowers, is vrij zoet. De geur van vanille overheerst, en dat is gelukkig mijn lievelingsgeur. Het vrolijke roze design doet wat meisjesachtig aan, maar dat maakt het geheel ook wel weer vrolijk. De sticks komen in prachtige doosjes, waardoor je echt het idee hebt een parfum te kopen.

Parfumstick3

Parfumstick5

De stick staat gelijk aan zo’n 50 ml parfum, en voor een verkoopprijs van €19,95 is dat erg voordelig! Ik vind de geur die er af komt wel vrij licht, dus ik merk dat ik regelmatig even bij smeer. Het product voelt trouwens fijn aan op je huid, heel verzorgend, en totaal niet plakkerig. Je zou met de stick 375 keer kunnen doen, al twijfel ik daar aan, aangezien ik het vrij vaak aanbreng door de lichte geur die het afgeeft. Het product voelt trouwens fijn aan op je huid, heel verzorgend, en totaal niet plakkerig

Ik vond de parfumstick van Le Soft Perfume echt een ontdekking. In het vliegtuig heb ik vlak voor het landen nog even parfum op kunnen doen, en ook als ik in de stad ben en me even wil opfrissen heb ik altijd een parfum bij de hand. De ultieme aankoop voor vrouwen die vaak in het vliegtuig zitten, denk ik zo.

Parfumstick6

Hoe neem jij parfum mee op reis?

Ik ontving dit product om te reviewen. Ik ben nooit verplicht iets te reviewen, en geef altijd mijn eerlijke mening. Ik weiger samenwerkingen die mij dit niet toestaan. Koop het parfum hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

 1. Avatar for Sandra Sandra

  Ooooh dat is nog eens een oplossing! Daar ga ik ook eens naar op zoek komende week. Thanks voor je tip!

  | Reageer op deze reactie
 2. Die verpakking is ook gewoon echt super leuk! Word je spontaan blij van, haha.

  Ik neem vaak wel een parfum mee op reis, maar ik neem altijd een koffer mee, haha. Ik doe ze wel altijd in van die hersluitbare ziplock zakjes! Eigenlijk met al mijn vloeistoffen. Bij mij is een keer mijn gezichtstonic in mijn koffer gelekt, dat was niet zo heel leuk (die vlekken gingen ook niet meer uit mijn kleding boeeh)

  | Reageer op deze reactie
  1. Ik vind het gewoon altijd een eng idee om een flesje van €50 mee te nemen ofzo.. Heb één keer een flesje nagellak gehad dat klapte en over mijn mooiste jurk heen ging.. Rode nagellak.. :-(

   | Reageer op deze reactie
 3. Avatar for Merin Veronique Merin Veronique

  Die sticks zitten nu al een tijdje in mijn hoofd en na het lezen van je review en de foto’s overweeg ik er nu echt één te gaan halen. Ze lijken me zo handig! Gewoon ook om even op te frissen en weer lekker te ruiken als je dat vliegtuig uitstapt.

  | Reageer op deze reactie
  1. Fijn! Ik vind het niet prettig parfum mee te nemen.. veel te bang dat het breekt! (Wil nog wel eens in een ondoordacht moment mijn tas op de grond neer kwakken…)

   | Reageer op deze reactie
 4. Hé, dit klinkt erg fijn! Ik gebruik meestal een klein flesje parfum, maar er is altijd de angst dat het breekt… Ik heb ook wel eens zo’n klein rollertje gebruikt, ook ideaal. Maar zo’n stick lijkt me fijner. Goeie tip!

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring