Mijn favoriete reisvloggers

door Explorista

Ik ben een woordenmeisje. Pas als mijn gedachten op papier staan, krijg ik ze op een rijtje. Maar met een professionele filmmaker als vriend, kijk ik ook heel wat bewegende beelden. En hoe mooi die van hem ook zijn, er gaat wat mij betreft soms niets boven een vlog. Een pratend hoofd, gezelligheid, spontaniteit. Iemand die je mee de wereld over neemt. Dit zijn mijn favoriete reisvloggers!

Omar – In a city near you

Omar is zonder twijfel een van de fijnste, liefste mannen die ik ken. Een zachte, grappige persoonlijkheid. Omar komt oorspronkelijk uit Marokko, maar woont inmiddels al een tijdje voor zijn studie in Londen. Maar dat betekent niet dat hij veel thuis is, hij is constant in andere landen te vinden, en maakt dan heerlijke, vijf minuten durende video’s van zijn reizen. Ik vind het zo leuk om Omar te zien vertellen, en hij doet het echt op een heel prettige manier.

Rob – Stop having a boring life

Behalve dat ik stiekem enorm jaloers ben op de gave blognaam die Rob heeft, ben ik ook een beetje jaloers op zijn waanzinnige enthousiasme en energie. Ik heb een hele avond dansend met hem doorgebracht in Athene, en waar ik naderhand bijna kruipend naar huis ging, huppelde hij nog even door. Momenteel bouwt hij huizen op het eiland Little Corn Island in Nicaragua, waar hij woont. Hij houdt bijna iedere dag een vlog bij over zijn leven, en vanwege zijn open en spontane persoonlijkheid is dat altijd weer leuk om te zien.

Brooke – World of Wanderlust

Ik had laatst een interview met Brooke, en wat is ze leuk in het echt :). Haar blog vind ik leuk, en haar vlogs al helemaal. Wat heeft ze een mooie stijl, en wat maakt ze leuke dingen mee. Ik word helemaal vrolijk van hoe vrolijk zij altijd is in haar vlogs, en dat vind ik een belangrijke eigenschap voor vloggers!

Louis – Fun for Louis

Ik wil later als ik groot ben Louis zijn. Een relaxte, skatende, wereld rondreizende, overal vrienden makende kerel met een super leuk Youtube-kanaal. Hij is werkelijk geen dag thuis, en dit jaar heb ik hem geloof ik al op drie of vier continenten gezien. Zijn videos zijn erg mooi gemaakt en altijd een plezier om te kijken. Heel inspirerend.

Nadine – Hey Nadine!

Nadine was de eerste reisvlogster die ik volgde, en de reden daarvan is dat haar filmpjes niet alleen super mooi en leuk gemaakt zijn, maar dat Nadine ook gewoon een heel grappig mens is. Ze neemt zichzelf niet te serieus, en daar hou ik wel van.

Arnoud – Dutchified

Arnoud is een man om respect voor te hebben. Hij komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika maar woont tegenwoordig in Nederland, waar hij een fulltime baan heeft. Hij spreekt inmiddels een aardig woordje Nederlands, en is bijna helemaal ingeburgerd. In de weekenden ontdekt hij Nederland, waar hij vlogs over maakt. Uit ervaring kan ik zeggen dat hij in het echt net zo leuk is als op video!

Ik – Explorista

Jaaa, natuurlijk kan ik zelf niet uit het lijstje ontbreken. Zo megalomaan zijn we ook weer wel hè? Ik heb me namelijk voorgenomen om vaker vlogs te maken van mijn reisjes. Ik heb er al een paar gedaan, maar ondanks dat ik het altijd een beetje spannend vind, vind ik het vooral ook heel erg leuk. Verwacht de komende tijd dus maar een aantal nieuwe vlogs! Terwijl we het toch over het onderwerp hebben:

Zal ik vloggen in het Engels of Nederlands?

(Mijn Engels is goed genoeg, maar ik vraag me af of jullie dat wel prettig vinden, een vlog in het Engels)

Misschien vind je dit ook interessant

17 reacties

Debby 5 mei, 2015 - 07:53

Leuuuuk omg die gast met z’n huis op corn island whaaaaa.

Plaats een reactie
Explorista 5 mei, 2015 - 10:18

Haha jaaa. Hij is een leukerd hè ;-)

Plaats een reactie
Yvon 5 mei, 2015 - 08:11

Louis is leuk! Vooral het feit dat hij echt ’the adventure’ left; nooit een saai moment met hem. Ofwel, hij haalt zijn hand open, gaat achter de dief van zijn tas aan of laat zijn laptop in het vliegtuig liggen…

Plaats een reactie
Explorista 5 mei, 2015 - 10:19

Inderdaad! Je weet het super goed samen te vatten :)

Plaats een reactie
Stéphanie | Expeditie Aardbol 5 mei, 2015 - 08:43

Leuke tips! Ik volg eigenlijk helemaal geen vloggers omdat ik het geduld niet heb om filmpjes te kijken. Maar ik ben tegelijkertijd wel heel visueel ingesteld, dus misschien moet ik er maar gewoon mee beginnen :)!

Plaats een reactie
Henriette 5 mei, 2015 - 09:36

Leuk Milou, ik ben ook helemaal fan van Arnaud en Rob;)!

Plaats een reactie
Eline 5 mei, 2015 - 10:55

Leuk allemaal verse vloggers om te volgen!! Ik ga ze zeker bekijken :)

Plaats een reactie
Sandra 5 mei, 2015 - 11:09

Leuk overzicht Milou! Eerlijk gezegd kijk ik vrij weinig reisvlogs, maar dat zou ik zo te zien veel vaker moeten doen ;-)! Vooral Rob lijkt me heel leuk. Hij woont op Little Corn Island… Hoe tof is dat! Ik heb er zelf ook weleens over nagedacht hoor, maar ik en vloggen? Meeh! Ik heb de helft van de tijd geen make-up op en wil ook niet zonder make-up op video haha. Nou ja, misschien moet ik het voor de gein maar eens proberen en dan kan ik altijd nog beslissen wat ik er mee doe.

Ik vind jouw vlogs namelijk altijd wel leuk om te kijken. Ik zou zelf kijken of je in Engels of in het Nederlands gaat vloggen en dat mede laten afhangen van het type kijkers dat je graag wil trekken. Voor mij maakt het niets uit namelijk haha!

Plaats een reactie
Explorista 5 mei, 2015 - 12:09

Leuk om te horen! En haha dat van dat make-up ken ik.

Plaats een reactie
Tea 5 mei, 2015 - 21:26

ik ben veel te jaloers om vloggers of reisprogramma’s te volgen. Af en toe kijk ik HeyNadine en Natalie Tran, maar meer kan ik niet aan.

Plaats een reactie
Explorista 5 mei, 2015 - 22:39

Haha ik ken het gegeven wel ja ;-)

Plaats een reactie
Annika 7 mei, 2015 - 19:47

Louiiiis! Ik heb tijden dat ik ze zo’n beetje allemaal kijk, maar zo als nu heb ik al een hele tijd geen filmpjes meer van hem gezien. Nadine & Brooke vind ik ook leuk.

Plaats een reactie
Arnaud 17 mei, 2015 - 23:43

Hi,

I see some traffic on my youtube channel from your site. I assume it’s from this post. For some reason I can’t see it (no text). Let me know when it’s up again. I’ll share and retweet for sure. Tx for the shoutout.

Plaats een reactie
Explorista 17 mei, 2015 - 23:47

Hi Arnaud! Ahhh sorry, I only had the dutch version for this! Not sure how well your reading is, but if you can, check it out ;-) Glad to see I’ve sent some readers your way!

Plaats een reactie
Arnaud 18 mei, 2015 - 23:53

Ah, indeed the Dutch version works. I understood it perfectly. Thanks so much for your kind words and for featuring me. I’m so humbled and grateful. I’ve watched some of your videos. You should do more. I think you come across really well. If you ever need any help, let me know. Bedankt.

Plaats een reactie
Explorista 19 mei, 2015 - 10:13

Thanks so much, what a lovely compliment :) Definitely hoping to do more, and hopefully see you around soon!

Plaats een reactie
Maxime 2 december, 2016 - 06:17

Gaaf! Dank! Was op zoek naar wat nieuwe vloggers.
Ik volg zelf http://www.youtube.com/DutchSmilingYogi. Heb ooit een yogaworkshop met hem gedaan en sinds kort maakt hij vlogs over zijn bestaan als reizende yogi. Ongelooflijk waar hij allemaal naar toe gaat om les te geven en hoe hij daar leeft.

Plaats een reactie

Laat een reactie achter

Adblock gedetecteerd

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker-extensie uit uw browsers voor onze website uit te schakelen.