Mini-tip: mijn favoriete blog op Instagram

Schermafbeelding 2015-10-21 om 15.59.13

Normaal gesproken lees je op zaterdag een review van een hotel of hostel waar ik verbleven ben, maar toen ik die afgelopen week wilde schrijven kwam ik erachter dat ik helemaal geen foto’s had van de accommodatie waar ik net een hele post over geschreven had. Heerlijk. Delete.

In plaats daarvan krijg je dus een kleine mini-update, die trouwens veel leuker is. In deze post geef ik je namelijk een beetje Instagram-inspiratie met deze mini-tip!

Als je mij een beetje kent dan zul je inmiddels wel weten dat ik dikke vrienden ben met Lloyd en Yaya van de Engelse blog Handluggageonly.co.uk. We zijn vorig jaar met zijn drietjes op persreis geweest, en sindsdien is het dikke mik. Hun blog is dan ook één van mijn favoriete reisblogs in de wereld.

Schermafbeelding 2015-10-21 om 16.03.41

Lloyd en Yaya zitten ongeveer elk weekend in een ander land, en schrijven daar op zó’n leuke, zó’n persoonlijke manier over, dat ik iedere keer weer met plezier hun reisverslagen lees. De blog is anders dan de meeste andere reisblogs die ik tegenkom en dat vind ik zo leuk. En over dat elk weekend in het buitenland, dat is dus echt zo. Sinds ik ze begin september zag zijn ze in New York, Italië, Berlijn, Turkije en Zuid-Afrika (nu) geweest (!!).

Schermafbeelding 2015-10-21 om 16.04.02

Al deze reizen delen ze op Instagram. En laten ze dan ook nog eens fantastisch kunnen fotograferen. De reden dat ik deze post schrijf is niet alleen omdat ik ze écht een aanrader vind om te volgen op Instagram, het is ook omdat ze afgelopen week ineens gehackt werden op IG en die persoon hun account heeft verwijderd. Weg alle foto’s, likes, comments, en volgers. Super sneu, en helemaal niet verdiend. Het zijn twee van de liefste, grappigste en relaxte mensen die ik ken, dus je wenst ze alleen maar goede dingen toe.

Daarom bij deze: wil je ieder week in een ander land zitten? Wil je geïnspireerd raken door een waanzinnige Zuid-Afrikaanse safari (jaloers!)? Volg dan Handluggageonly op Instagram. En doe ze de groetjes van mij :).

Ps. Foto’s in deze post zijn natuurlijk eigendom van hen!

8 comments

 1. Marissa

  Op een of andere manier dacht ik al dat je hun Instagram ging benoemen. Ik wist namelijk dat je hun kent en ze hebben een nieuwe Instagram. Maar ik ben het helemaal met je eens een prachtig account hebben ze en het is heel sneu dat hun account gehackt was/is!

  Beantwoorden

 2. Debby

  Ohhh nu krijg ik ook zo’n zin om weer te gaan!

  Beantwoorden

 3. Fleur Sophia

  Wat super leuk! Ga ze meteen volgen, want ik kende ze nog niet!

  Beantwoorden

 4. Simone

  Wat zielig dat hun hele account verwijderd is! Wat inspirerend dat ze de hele wereld rondreizen. Ik ga ze volgen! :)

  Beantwoorden

 5. Marloes | Budgetproof.nl

  Ahhhh war zonde van die post zonder foto’s. Ok hoop dat je ‘m niet echt gedelete hebt ;). Yayyy ik ga ze volgen. Zulke tips zijn altijd welkom!

  Beantwoorden

 6. Larissa

  Wauw, wat een mooie foto’s! Ze hebben er een volger bij ^^

  Beantwoorden

 7. Neelke

  Aah Milou, misschien kun je nog foto’s regelen? Ik heb me even aangemeld als volger, superlief van je.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Lief! Gelukkig hebben ze veel mooie foto’s van hun blog die ze kunnen delen :)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *