PHOTO DIARY: 1 dag in Londen

featured image - PHOTO DIARY: 1 dag in Londen

London2015-6

Afgelopen weekend glipte ik in een vliegtuig voor een snel weekendje Londen met de Meneer. Het was zijn eerste keer, en dus besloot ik Londen in een aantal delen op te delen. De eerste dag trokken we naar een aantal highlights, om de tweede dag vooral te besteden aan het zoeken van wijken: Kensington, Hyde Park, Notting Hill, Shoreditch, Whitechapel en Hoxton. 

Ik heb eigenlijk alleen de eerste dag foto’s gemaakt, met mijn camera. Ik heb overigens wel een vlog gefilmd, dus die zul je snel zien! Dit is een verslag van 1 dag in Londen.

London2015-2 London2015-3 London2015-4 London2015-5 London2015-7 London2015-8 London2015-9 London2015

Het was maar een kort tripje: we vlogen vrijdagochtend Engeland binnen. Dan duurt het dus nog wel even voordat je in het centrum bent (ook al vlieg je met handbagage), dus het was pas een uur of twee toen we ingecheckt waren in het hotel (Tune Hotels op Liverpool Street), en eindelijk op stap konden (het hotel ligt overigens midden in het centrum). Na een snelle lunch, was het ‘bezienswaardigheden’ wat de klok slaat.

Eerst een bezoekje aan de Southbank en haar London Eye, om vervolgens de brug over te steken naar de Big Ben. Vanaf daar door naar Trafalgar Square, naar Covent Garden, en weer terug naar Buckingham Palace, met onderwel nog een snack-pauze in Covent Garden. Nou, dan is je middag aardig vol, en je voeten ongeveer afgestorven.

’s Avonds staken we de brug weer over naar de hippe Southbank, waar ongeveer heel Londen samenkomt op vrijdagmiddag/avond. Wij haalden een burrito bij Wahaca, en net op het moment dat we gingen zitten, begon het te regenen. We besloten dus te picknicken onder de brug, waar we op de grond zaten, en mensen keken. Daarna snoepten we nog snel wat froyo, voordat we naar het hotel gingen.

De rest van onze advonturen zie je in de vlog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Dit is echt genieten Milou :) ik ben nooit meer naar Londen geweest nadat ik er 7 maanden heb gewoond voor m’n studie, maar nu ik jouw Tweets, Facebookberichten en blogposts lees begint het toch wel heel erg te kriebelen om terug te gaan!

  | Reageer op deze reactie
 2. Roshelle

  Wat heerlijk! Ik wil er nu ook zo graag eens heen, lijkt me prachtig!

  | Reageer op deze reactie
 3. Zo grappig dat sommige mensen een stad vaak bezoeken en er DOL op zijn, en ik er gewoon nog noooooit geweest ben! En dat zonder goede reden eigenlijk. Foto’s zien er altijd tof uit!

  | Reageer op deze reactie
 4. Merin Veronique

  Lekker dagje zo! Ik vond je vorige tip ook zo gaaf, die van de Sky Garden in Londen!

  | Reageer op deze reactie
 5. Naomi in Wonderland

  Ik ben niet de grootste fan van London maar ik vind de foto’s wel erg mooi en ik kijk er naar uit om je vlog te bekijken!

  | Reageer op deze reactie
 6. Wat grappig dat meneer nog niet in Londen was geweest! En heerlijke pics. Ik heb honger nu. Bedankt ;-)

  | Reageer op deze reactie
 7. Danielle

  Oh Londen, ik zou zo weer een weekendje gaan om te shoppen! En een ontbijtje met pancakes ;)

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring