VIDEO: The Edge of the World (Algarve)

Er was eens een meisje dat verliefd werd op een camerman. Juist; Meneer. Samen verbleven ze in de Algarve. Een zonnetje op de huid, knisperende gamba’s op de bbq, de glinsterende zon op het zwembad en een briesje door het haar. Hand in hand struinden ze langs rimpelige oude mannetjes op de lokale vismarkt, staken hun tenen in het warme zand, ervaarden de rijke geschiedenis van de regio, en keken ze uit over wat ooit het einde van de wereld was.

Met trots presenteer ik  de allereerste video op Explorista.nl. ‘The Edge of the World’, gefilmd in de Algarve, Portugal. Enjoy! En als je hem mooi vindt: deel hem dan met je vrienden :-).

Liefs,
Milou & Joris

24 comments

 1. Johanna

  Ziet er tof uit Milou! Wel vind ik het iets te lang duren eerlijk gezegd.. De aandacht verslapt na een minuut of drie. Hoop dat je iets met die feedback kan.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Tuurlijk, thanks voor de tip :-)

   Beantwoorden

 2. Yolande

  Mooi gefilmd, erg mooie beelden van de Algarve!

  Beantwoorden

 3. Nick

  Wauw! Ik ben zelf helemaal weg van de Algarve, ik kom er alleen veel te weinig. Door dit mooie filmpje bedenk ik me pas hoe erg ik het mis om daar rond te lopen, te genieten van het strand en de mensen en natuurlijk het weer :)!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Heerlijke plek hè :-)

   Beantwoorden

 4. Merin Veronique

  Wat een prachtig ge-edit filmpje! Heeel mooi gedaan! Heb er gefascineerd naar zitten kijken.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Dankjewel! Wat leuk om te horen :-)

   Beantwoorden

 5. antonette

  Jammer genoeg loopt de video steeds vast bij mij, maar wat ik ervan mee heb kunnen pakken, vind ik hem erg mooi. Well done!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Wat gek! En jammer. Dankjewel :-)

   Beantwoorden

 6. Vera

  Wauw wauw en nog eens wauw! Wat een prachtig filmpje :)

  Beantwoorden

 7. Bianca

  Iets minder dan een jaar was ik er. Heimwee als ik dit weer zie!

  Beantwoorden

 8. Denise

  Wauw, gaaf zeg! Ik had ‘m nog niet gezien maar zag je reactie op Twitter ivm #videovrijdag. Laura een cameraman, jij een cameraman (dat had je op de beurs al verteld) en ik ken ook een hele leuke cameraman. ;-) Die durf ik alleen niet mee op reis te vragen, ha ha.

  Maar supergaaf dus. Vooral het begin en het eind vind ik heerlijk rustig. En die ‘opzwepende’ overgang naar het snellere deel is ook knap gedaan. Tussendoor vind ik de beelden elkaar dan ietwat snel opvolgen, maar daarna weer heerlijk rustig. Heel mooi!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Haha, dankjewel! Ik kan het je aanraden, zo’n cameraman als vriend. Hij is alleen wel altijd bezig met filmen, haha. En het duurde bij ons ook best lang voordat we eens samen op reis gingen, dus wat niet is kan nog komen ;-) Thanks voor je lieve complimentjes!

   Beantwoorden

 9. Jolein

  Wauw, wat een gaaf filmpje en knap ge-edit!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Dankjewel! Complimentjes voor de Meneer :-)

   Beantwoorden

 10. steph de Globetrotter

  Heel leuk gedaan!!!!
  Woon ondertussen al een jaar in de Algarve en vindt het hier helemaal geweldig!

  Beantwoorden

 11. alice

  wat en leuk filmpje en zeker de foto’s van het huis in Silves daar gaan wij 3okt naar toe en ook de suggesties voor de omgeving zijn leuk om te lezen en te onthouden wij gaan ook in de omgeving golfen vr gr alice

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *