patrick-tomasso-40279

Roadtrip Amerika

Het is inmiddels al ruim drie jaar geleden dat wij een geweldige roadtrip maakten langs de westkust van Amerika. Zowel Joris als ik kijken daar nog steeds met zoveel plezier op terug: wat een geweldige herinneringen maakten we toen. De artikelen over onze Amerika roadtrip worden heel veel gelezen, zelfs na al die tijd. Dus besloot ik maar eens een pagina aan te maken waar ik al onze artikelen verzamel die ik over de reis geschreven heb, zodat jullie compleet voorbereid op je eigen Amerika roadtrip kunnen gaan!

Roadtrip in cijfers

Hoeveel hotels hebben we gehad? Hoeveel kilometers hebben we gereden? En hoe vaak hadden we ruzie? Je leest het allemaal in dit overzicht:

De USA Roadtrip in cijfers…

Exploristabudget1

Kosten roadtrip Amerika

Dit is nog altijd één van de meest populaire artikelen op Explorista.nl. Niet gek natuurlijk: je wilt wel weten waar je aan toe bent voor je op zo’n droomreis gaat. Ik hield een maand lang mijn kosten bij en deel deze in dit artikel:

Budget: wat zijn de kosten van een maandlange roadtrip in Amerika?

Westkust Amerika route

Zoek je inspiratie voor je eigen rondreis langs de westkust van Amerika? Misschien heb je iets aan onze route, die ik echt helemaal perfect vond:

Route: roadtrip westkust Amerika

Amerikapost5

Roadtrip tips

Algemente tips voor je roadtrip mogen natuurlijk niet ontbreken. Wat mag je niet vergeten voor je op reis gaat en wat móét je weten over autorijden in Amerika (zodat je niet -net als wij- een aantal boetes aan je broek krijgt):

Vijf dingen die je niet mag vergeten voor je Amerika vakantie

7 dingen die je moet weten over autorijden in de VS

 

Bestemming artikelen

Dit zijn alle reisverslagen die ik schreef over elk hoofdstuk van onze reis. Leuk om wat inspiratie op te doen :):

Veel plezier op je Amerika roadtrip!