TIP: Luxe hotels voor een lage prijs

Schermafbeelding 2015-10-15 om 18.11.48

Als ik iets altijd roep dan is het dat luxe niet in een prijskaartje zit. Het is een ervaring. Één van mijn favoriete nieuwsbrieven die ik dan ook in mijn mailbox ontvang (en dat is zeldzaam!) is van SecretEscapes.nl: een website die luxehotels tegen flinke kortingen aanbied. Een tophotel in hartje Manhatten voor €75? Het kan.

Wat is het?

Secret Escapes is van oorsprong een Engels bedrijf, geloof ik, dat pas sinds een paar maanden actief is op de Nederlandse markt. Je hebt de reclames wel gezien. Het is eigenlijk een accommodatiesite maar dan eentje met luxehotels, die maar een bepaalde periode voor de actieprijs beschikbaar zijn. Niet iedere bestemming staat er op, en de hoeveelheid korting scheelt ook nogal. Soms kost een hotelkamer alsnog €300 per nacht. En o ja: je moet je aanmelden om de deals te kunnen zien. Dan krijg je wel een paar keer per week de reislustopwekkende nieuwsbrief, een van de weinige nieuwsbrieven die ik echt graag ontvang :).

Hoe werkt het?

Simpel: als je je aanmeldt, kun je alle hotels op de site zien, die op dat moment in de aanbieding zijn. Ook krijg je regelmatig een nieuwsbrief met aanbiedingen. Als je op het hotel klikt zie je de voorwaarden, en wanneer de prijs precies geldig is.

Pluspunten?

Hallo? Een vijf sterren hotel voor €70 per nacht? Doe mij die maar. (En ja: dat soort deals zie je soms echt voorbij komen.)

Minpunten?

Tsja, er is niet altijd beschikbaarheid in iedere locatie. Op sommige locaties moet je minimaal een aantal nachten verblijven, en soms zijn hotelkamers nog steeds best wel duur. Of blijkt het kortingstarief helemaal niet te gelden op jou gewenste datum.

Maar al met al vind ik het elke keer weer heerlijk om de nieuwsbrief te openen, en het is echt de perfecte optie om jezelf een keertje in de watten te leggen voor véél minder geld. Dus wil je een keer een lekker luxe weekendje weg voor minder geld? Schrijf je dan zeker even in voor Secret Escapes.

Kende jij Secret Escapes al?

7 comments

 1. Marloes ❤ Budgetproof.nl

  Jaaaa ik ben fan :) al is het inderdaad om alleen maar weg te dromen bij het openen van de nieuwsbrief, haha. Er zitten echt goede deals tussen, maar er zijn altijd wel veel ‘mitsen en maars’. Moet de pret niet drukken als je er een beetje moeite voor wilt doen.

  Beantwoorden

 2. Fleur Sophia

  Ik kende deze website al en vind het erg handig!

  Beantwoorden

 3. Bianca van der Meulen

  Ik had er al wel van gehoord, maar ik heb de website nog nooit bezocht. Straks maar eens even kijken :)

  Beantwoorden

 4. Lisa

  Ik meld me gewoon even aan, altijd handig!

  Beantwoorden

 5. Joke | Studiomam.nl

  Aha, misschien lost dat mijn probleem op dat ik nog steeds niet weet waar ik over twee weken op vakantie moet!

  Beantwoorden

 6. April 2017: een rustige maand met één zakenreisje!

  […] maand sleep ik ook al een nachtje in het waanzinnige Sir Adam hotel in Amsterdam om te vieren dat Secret Escapes twee jaar bestaat in […]

  Beantwoorden

 7. Sir Adam Hotel, Amsterdam | Explorista's Hotel Tips

  […] Maar zo nu en dan word ik uitgenodigd voor een event waarbij ik me even een prinses voel. Zo vierde Secret Escapes onlangs hun tweede verjaardag in Nederland, en mocht ik daarbij zijn. Na een prachtig boottochtje […]

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *