; Mijn cursus “Succesvol Reisbloggen” is terug! – Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen

Wil jij deze website steunen? Super! Dat kan door te boeken via onze partners op deze pagina!

Mijn cursus “Succesvol Reisbloggen” is terug!

Heb jij altijd al een reisblog willen opzetten maar wist je niet hoe je dat succesvol moest aanpakken? Dan heb ik goed nieuws voor je: mijn cursus “Succesvol Reisbloggen” is eindelijk terug! En dit keer blijven de deuren open. Bovendien nog extra goed nieuws: als je binnen 24 uur bestelt heb ik een héle fijne korting voor je!

*doet een dansje*

Mocht jij nu denken: “Huh, een cursus?”

Ja! Ik de afgelopen zomer zes weken lang lesgegeven aan de studenten van de eerste editie van Succesvol Reisbloggen, de cursus waarin ik al mijn kennis en ervaring deel van (bijna) acht jaar reisbloggen.

Ik heb de feedback die ik van de eerste groep studenten gebruikt om de cursus nóg beter te maken. Met extra oefeningen, bonussen en support!

Heb jij ooit gedroomd van een reisblog die je plezier, geld en persreizen oplevert?

Zo ja, dan is Succesvol Reisbloggen voor jou gemaakt!

Deze cursus is hét stappenplan voor beginnende bloggers die staan te popelen om een reisblog te starten die opvalt tussen de massa, die extra geld oplevert én je uitnodigingen voor persreizen brengt.

Je kunt vanaf vandaag meedoen. En het goede nieuws is: de cursus is meteen beschikbaar! Je hoeft dus niet te wachten op nieuwe modules, maar kunt er meteen induiken.

Ook top: je hebt levenslang toegang, dus je kunt de cursus op je eigen tempo doorlopen.

Hier is een klein inkijkje in wat je te wachten staat als je vandaag meedoet:

  • 6 modules met 30 videolessen over alle aspecten van een succesvolle reisblog opzetten. Na zes weken heb jij een unieke reisblog, en sexy contentschema vol blogposts die resultaten oplevert.
  • E-book: een reisblog in 15 minuten. Met dit handige stappenplan wordt de technische kant van een reisblog starten een eitje.
  • Super samenwerkingstemplate. Met dit onweerstaanbare e-mailtemplate regel je samenwerkingen in het binnen- én buitenland.
  • Deelname aan een exclusieve Facebookgroep. Netwerk met andere bloggers, en heb toegang tot mij.
  • 6 bonus Q&A’s. In zes video’s ga ik nóg dieper in op de onderwerpen..
  • PDF met 100+ ideeën voor reisblogposts waarmee je zó aan de slag kunt. Je leert bovendien mijn trucjes voor sneller blogposts schrijven.
  • En nog veel meer templates, spreadsheets en checklists om je reisblog een knallend succes te maken.

Kortom: het is méér dan een cursus. Het is een compleet stappenplan inclusief instructievideos, spreadsheets, e-books, templates, checklists en persoonlijke coaching voor het starten van je eigen succesvolle reisblog in slechts zes weken.

Er is ook een speciale BONUS als je graag ook begeleiding wilt van mij:

Een persoonlijk blogconsult!

Yes, je leest het goed! Als je de cursus koopt inclusief blogconsult, bekijk ik jouw reisblog en geef je PERSOONLIJK advies over hoe je je website nog meer kan verbeteren om jouw doelen te bereiken.

Omdat te vieren dat de deuren van Succesvol Reisbloggen nu écht opengaan (en blijven!), bied ik bovendien een speciale korting voor deze ene keer: als je binnen 24 uur meedoet, krijg je maar liefst €50 korting!

Ik creëerde Succesvol Reisbloggen omdat ik wéét hoe vervelend het kan zijn om tijd en moeite te steken in een blog die maar niet groeit, geen geld oplevert en ook nog eens alle toffe uitnodigingen naar andere bloggers te zien gaan. Dat doet zeer en laat je twijfelen aan jezelf.

Maar dat is niet nodig. Het ligt niet aan jou.

Je hebt alleen nog niet het juiste plan van aanpak gevonden.

Ik heb er vijf jaar over gedaan om de geheime code van een succesvolle reisblog te kraken. Ik heb heel veel geprobeerd en veel fouten gemaakt. Ik moest mijn informatie uit het buitenland halen, want niemand in Nederland deelde zijn geheimen. Dat wil ik voor jou veranderen…

Als je meedoet aan deze cursus start je binnen zes weken een reisblog die opvalt tussen de massa, schrijf je blogposts die lezers én geld opleveren, en valt binnen no-time de eerste uitnodiging voor een persevent in jouw mailbox.

De methode die je leert in deze cursus is precies wat ik gebruikt heb om mijn reisblog te groeien naar meer dan één miljoen lezers per jaar.

Hoe leuk lijkt het jou om jouw lezers op stap te zien gaan met jouw reistips? (Ik vind dat er na zoveel jaren nog steeds NIETS leuker is dan dat!)

Dat wil je, toch? :-)

Klik hier om meer te leren over Succesvol Reisbloggen!

LET OP: de korting is alleen geldig voor mensen die zich de komende 24 uur inschrijven. Don’t miss out!

Liefs,
Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2013-2023 Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring