Wil jij deze website steunen? Super! Dat kan door te boeken via onze partners op deze pagina!

Mijn cursus “Succesvol Reisbloggen” is nu te koop!

Mockups SuccesvolReisbloggen - Mijn cursus "Succesvol Reisbloggen" is nu te koop!

Zet de champagne maar koud, en zet je feestmuts maar op want vandaag is het zo ver!

Mijn cursus “Succesvol Reisbloggen” is eindelijk te koop!

*doet een dansje *

Mocht jij nu denken: “Huh, een cursus?”

Ja! Ik de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een online cursus waarin ik al mijn kennis en ervaring deel van (bijna) acht jaar reisbloggen.

Ik kreeg al jarenlang de vraag of ik hier iets mee wilde doen. Coaching wilde aanbieden, een e-book wilde schrijven, een cursus maken. Maar ik had er nooit tijd voor. Tot de afgelopen maanden. En dus is de cursus eindelijk hier!

Heb jij ooit gedroomd van een reisblog die je plezier, geld en persreizen oplevert?

Zo ja, dan is Succesvol Reisbloggen voor jou gemaakt!

Deze cursus is hét stappenplan voor beginnende bloggers die staan te popelen om een reisblog te starten die opvalt tussen de massa, die extra geld oplevert én je uitnodigingen voor persreizen brengt.

Maar let op! De cursus is maar één week lang te koop. Je kunt tot 8 juni meedoen, en dan gaan de deuren voor onbepaalde tijd dicht, zodat ik me kan focussen op het begeleiden van de studenten die meedoen.

Mockups SuccesvolReisbloggen 4 1024x576 - Mijn cursus "Succesvol Reisbloggen" is nu te koop!

Hier is een klein inkijkje in wat je te wachten staat als je vandaag meedoet:

  • 6 modules met 30 videolessen over alle aspecten van een succesvolle reisblog opzetten. Na zes weken heb jij een unieke reisblog, en sexy contentschema vol blogposts die resultaten oplevert.
  • E-book: een reisblog in 15 minuten. Met dit handige stappenplan wordt de technische kant van een reisblog starten een eitje.
  • Super samenwerkingstemplate. Met dit onweerstaanbare e-mailtemplate regel je samenwerkingen in het binnen- én buitenland.
  • Deelname aan een exclusieve Facebookgroep. Netwerk met andere bloggers, en heb toegang tot mij.
  • Wekelijkse Q&A. Zes weken lang heb je de kans je vragen direct aan mij te stellen in live Q&A’s.
  • PDF met 100+ ideeën voor reisblogposts waarmee je zó aan de slag kunt. Je leert bovendien mijn trucjes voor sneller blogposts schrijven.

Kortom: het is méér dan een cursus. Het is een compleet stappenplan inclusief instructievideos, spreadsheets, e-books, templates, checklists en persoonlijke coaching voor het starten van je eigen succesvolle reisblog in slechts zes weken.

Er is ook een speciale BONUS voor snelle beslissers: als je je voor donderdag om 21:00u inschrijft voor Succesvol Reisbloggen ontvang je ook…

Een persoonlijk blogconsult van mij!

Yes, je leest het goed! Ik bekijk jouw reisblog en geef je PERSOONLIJK advies over hoe je je website nog meer kan verbeteren om jouw doelen te bereiken.

Maar alleen als je voor donderdag om 21:00u meedoet… ;-)

Omdat dit de eerste keer is dat ik de deuren open voor Succesvol Reisbloggen, bied ik bovendien een speciale prijs voor deze ene keer (ik denk dat de cursus de volgende keer zeker €100 duurder wordt!).

Milou natural 77 - Mijn cursus "Succesvol Reisbloggen" is nu te koop!

Ik creëerde Succesvol Reisbloggen omdat ik wéét hoe vervelend het kan zijn om tijd en moeite te steken in een blog die maar niet groeit, geen geld oplevert en ook nog eens alle toffe uitnodigingen naar andere bloggers te zien gaan. Dat doet zeer en laat je twijfelen aan jezelf.

Maar dat is niet nodig. Het ligt niet aan jou.

Je hebt alleen nog niet het juiste plan van aanpak gevonden.

Ik heb er vijf jaar over gedaan om de geheime code van een succesvolle reisblog te kraken. Ik heb heel veel geprobeerd en veel fouten gemaakt. Ik moest mijn informatie uit het buitenland halen, want niemand in Nederland deelde zijn geheimen. Dat wil ik voor jou veranderen…

Als je meedoet aan deze cursus start je binnen zes weken een reisblog die opvalt tussen de massa, schrijf je blogposts die lezers én geld opleveren, en valt binnen no-time de eerste uitnodiging voor een persevent in jouw mailbox.

De methode die je leert in deze cursus is precies wat ik gebruikt heb om mijn reisblog te groeien naar meer dan één miljoen lezers per jaar.

Hoe leuk lijkt het jou om jouw lezers op stap te zien gaan met jouw reistips? (Ik vind dat er na zoveel jaren nog steeds NIETS leuker is dan dat!)

Dat wil je, toch? :-)

Klik hier om meer te leren over Succesvol Reisbloggen!

LET OP: het persoonlijke blogconsult is alleen beschikbaar voor studenten die zich voor donderdag om 21:00u inschrijven. Ik hoop dat jij erbij bent!

Liefs,
Milou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2013-2021 Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring