mountains-1376257_1920

Surprise… Ik ga naar Oostenrijk!

Verrassing! Ik heb het een beetje stilgehouden, maar morgen vertrek ik op een super leuke trip. Naar Oostenrijk! Ik mag op uitnodiging van het verkeersbureau een week doorbrengen in Kitzbühel, dat in 2015 nog verkozen werd tot beste skiresort ter wereld. Hoe gaaf is dat?

Ik vertrek dus morgen, en dan land ik in München, waarna ik met de auto doorga naar Kitzbühel. Ik krijg dan meteen een rondleiding door het dorp, en na een diner duik ik mijn bed in. De volgende dagen zijn namelijk erg druk! Ik ga natuurlijk een paar keer skiën, en daar heb ik veel zin in. Ik heb vorige week even kunnen oefenen, en ik zit er weer lekker in. Dus ik hoop dat ik de pistes kan testen, en dat ik geen been breek ;-). (al zou dat ook wel weer een tof verhaal opleveren… anything for the art!)

Ik ga ook andere dingen doen dan skiën, wat ik eigenlijk wel leuk vind. Ik hou van skiën, maar ik vind afwisseling nog leuker. Zo ga ik een sneeuw wandeling maken, een Segway Tour doen (nog nooit gedaan! Best spannend!), een paardenkoets-rit naar een meer. Ik ga ook nachtsleeën. En daar ben ik best zenuwachtig voor. Ik heb ooit overdag gesleed, en dat vond ik niet zo’n topervaring, maar ik sta er zeker open voor om het nog eens te doen.

De absolute topper van mijn week in Oostenrijk wordt een middag afterski met een optreden van…. dat hou ik nog even geheim. Maar je kent hem. I promise.

Ik ga hier natuurlijk over bloggen, maar je kunt me ook al tijdens mijn reis live volgen. Letterlijk! Hoe je mij het beste kunt volgen ligt aan of je Instagram-fan bent of meer van Facebook houdt! Instagram-fans kunnen natuurlijk mijn account liken, en dan zie je elke dag de mooiste foto’s van mijn reis voorbij komen. Maar je kunt ook mijn Instagram Stories bekijken! Afhankelijk van het internet zal ik die de hele dag bijwerken. Facebook-lovers moeten natuurlijk zeker mijn pagina liken, dan blijf je elke dag op de hoogte van wat ik gedaan heb. Ook zal ik een paar keer ‘LIVE’ zijn op mijn Facebook-pagina, zodat jullie direct mee kunnen maken wat ik aan het doen ben. Super leuk dus :-)

Ik heb er zin in. Kom je me volgen?

9 comments

 1. p. van roon

  Hallo goudvinkje,

  Ik wens jou een goed en sportieve week

  Opa Pieter.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Dankjewel lieve Opa :-)

   Beantwoorden

 2. Sabine

  Oostenrijk is prachtig! Maar wij rijden altijd een stukje door, naar Slowakije! Ik zag in je lijst dat je daar al eens geweest bent, maar ik kan er geen blog van vinden. In ieder geval: een mooie tijd in Oostenrijk!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Wat tof, ik wist niet dat je daar ook kon skiën! Ik ben acht (?) jaar geleden een paar dagen in Bratislava geweest. Ruim voordat ik deze blog had :-)! Het is hier prachtig trouwens!

   Beantwoorden

 3. Eva

  Gaaf Milou! Volgens mij heb je het geweldig daar aan je foto’s te zien ;-)

  Beantwoorden

 4. Simone | Paper Travels

  Jaaaa! En zo leuk dat je daar met Jeanne bent! Hahaha… It’s a small world after all… Nachtsleeen… nou ik wacht even. Veel sneeuwplezier nog daar!

  Beantwoorden

 5. Truus

  Hey Milou kom je ook een keer naar het Noorden van Nederland, als je inspiratie nodig hebt zie mijn website. Voor nu veel plezier in Oostenrijk!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Ik heb zowel in Groningen als in Friesland meerdere keren geweest. Dankjewel voor de lieve wensen!

   Beantwoorden

 6. Travel with Demi

  Wat een leuke verassing. Ik ga je gelijk volgen op instagam :)
  Ik heb zelf nog nooit geskied , lijkt me best leuk om dat nog eens te doen! & ik ben erg benieuwd naar et nacht sleeën.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *