Travel Diaries: Barcelona

featured image - Travel Diaries: Barcelona

Barcelona79

Als je niet helemaal bij kunt houden waar ik nou precies ben, en in welk vliegtuig ik nu weer zit: geloof me, ik ook niet. Ik besteed ongeveer een week per maand in het buitenland. Met mijn werk is het mogelijk om overal vandaan te werken, zolang ik maar internet heb. En dus doe ik dat ook graag.

Ik besloot dat het misschien leuk is om te laten zien wat ik op een dag allemaal meemaak. Dus toen ik onlangs in Barcelona was, dook ik na een ochtendje werken de stad in, en dwaalde ik doelloos door de straten. Ik sloeg puur op gevoel straten in, ging relaxen als ik daar zin in had, en was helemaal alleen. Een visuele indruk van mijn tijd in Barcelona in deze travel diaries.

Barcelona73 Barcelona74 Barcelona76 Barcelona77 Barcelona78 Barcelona75 Barcelona80 Barcelona81 Barcelona84 Barcelona85 Barcelona88 Barcelona82 Barcelona83

Wat doe jij als je solo reist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 reacties

 1. Mooi! Maar van dat werken zie ik niet veel terug op de foto hoor… Heb jij wel een beetje je best gedaan Milou? ;)

  | Reageer op deze reactie
 2. Petra

  Als ik in mijn eentje reis ga ik ook door de stad dwalen, haha! Heerlijk vind ik dat :) Doe ik ook graag als ik samen reis trouwens, gewoon omdat het zo leuk is!

  | Reageer op deze reactie
 3. Life of Roshelle

  Wat een heerlijke foto’s, tof dat je ongeveer een week per maand reist en ook nog alleen! Ik heb wel eens alleen gevlogen maar verder dan dat niet..

  | Reageer op deze reactie
 4. Zo weer terug naar mijn studententijd, toen was ik ook bijna elke maand ergens anders te vinden. Wat een heerlijke tijd was dat toch.

  Je toetje (of milkshake?) ziet er verrukkelijk uit zeg!

  | Reageer op deze reactie
 5. Jezelf lekker verwend. Heel chill, goed gedaan. Na hard werken net zo hard verwennen. Doe mij ook zo’n burger en milkshake. Yummm! Ik vind de filters over je foto’s erg tof trouwens.

  | Reageer op deze reactie
 6. Het heerlijke leven van een freelancer :) Als ik alleen op pad ben vind ik het heerlijk om op m’n gemak te fotograferen, verschillende hoeken en technieken uit te proberen (daar kunnen sommige mensen nog wel eens gek van worden). En verder ben ik op de een of andere manier toch al snel met locals op de markt aan het kletsen, die rond willen gidsen naar fijne chillplekjes of samen een biertje/ouzo/tequila/arak willen drinken :p Alleen eten is trouwens wel altijd spannend, vind je niet? ;p

  | Reageer op deze reactie
 7. Danielle

  Liefde voor de prachtige foto’s, en die burger ziet er goehoed uit! Tha’s what I would do, met zo’n lekkere cocktail erbij!

  | Reageer op deze reactie
 8. Mooie foto’s!
  Tegenwoordig reis ik niet zoveel meer solo. Voorheen voor mijn werk wel, ik ging dan meestal een beetje te voet de buurt verkennen. En heerlijk rustig shoppen, stiekem vind ik dat heel fijn om alleen te doen.

  | Reageer op deze reactie
 9. Heel erg gaaf gedaan allemaal!

  Kijk nu al uit naar je volgende item..

  Wij zijn momenteel aan een wereldreis bezig, neem eens een kijkje op onze site. Thanks!

  Hoi!

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring