Travel Diaries: Barcelona

Barcelona79

Als je niet helemaal bij kunt houden waar ik nou precies ben, en in welk vliegtuig ik nu weer zit: geloof me, ik ook niet. Ik besteed ongeveer een week per maand in het buitenland. Met mijn werk is het mogelijk om overal vandaan te werken, zolang ik maar internet heb. En dus doe ik dat ook graag.

Ik besloot dat het misschien leuk is om te laten zien wat ik op een dag allemaal meemaak. Dus toen ik onlangs in Barcelona was, dook ik na een ochtendje werken de stad in, en dwaalde ik doelloos door de straten. Ik sloeg puur op gevoel straten in, ging relaxen als ik daar zin in had, en was helemaal alleen. Een visuele indruk van mijn tijd in Barcelona in deze travel diaries.

Barcelona73 Barcelona74 Barcelona76 Barcelona77 Barcelona78 Barcelona75 Barcelona80 Barcelona81 Barcelona84 Barcelona85 Barcelona88 Barcelona82 Barcelona83

Wat doe jij als je solo reist?

18 comments

 1. Rosanne

  Mooi! Maar van dat werken zie ik niet veel terug op de foto hoor… Heb jij wel een beetje je best gedaan Milou? ;)

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Haha ja dat ben ik een beetje vergeten te fotograferen. Echt gedaan, beloofd :-P

   Beantwoorden

 2. Petra

  Als ik in mijn eentje reis ga ik ook door de stad dwalen, haha! Heerlijk vind ik dat :) Doe ik ook graag als ik samen reis trouwens, gewoon omdat het zo leuk is!

  Beantwoorden

 3. Life of Roshelle

  Wat een heerlijke foto’s, tof dat je ongeveer een week per maand reist en ook nog alleen! Ik heb wel eens alleen gevlogen maar verder dan dat niet..

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Ik zou het je zeker aanraden om eens te doen, super leuk. De eerste keer dat ik alleen vloog vond ik doodeng. ;-)

   Beantwoorden

 4. Ester

  Zo weer terug naar mijn studententijd, toen was ik ook bijna elke maand ergens anders te vinden. Wat een heerlijke tijd was dat toch.

  Je toetje (of milkshake?) ziet er verrukkelijk uit zeg!

  Beantwoorden

 5. Marloes ❤ Budgetproof.nl

  Jezelf lekker verwend. Heel chill, goed gedaan. Na hard werken net zo hard verwennen. Doe mij ook zo’n burger en milkshake. Yummm! Ik vind de filters over je foto’s erg tof trouwens.

  Beantwoorden

 6. Jessica

  Het heerlijke leven van een freelancer :) Als ik alleen op pad ben vind ik het heerlijk om op m’n gemak te fotograferen, verschillende hoeken en technieken uit te proberen (daar kunnen sommige mensen nog wel eens gek van worden). En verder ben ik op de een of andere manier toch al snel met locals op de markt aan het kletsen, die rond willen gidsen naar fijne chillplekjes of samen een biertje/ouzo/tequila/arak willen drinken :p Alleen eten is trouwens wel altijd spannend, vind je niet? ;p

  Beantwoorden

 7. Danielle

  Liefde voor de prachtige foto’s, en die burger ziet er goehoed uit! Tha’s what I would do, met zo’n lekkere cocktail erbij!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Haha je bent nooit alleen als je een goede burger eet.

   Beantwoorden

 8. Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Oooh Spanje, wat heerlijk! Ik zit volgende week in mn up in Valencia, denk dat dat heerlijk op mn eigen tempo struinen wordt ;)!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Ahhh we missen elkaar net denk ik. Wanneer ga jij? Ik de 2e!

   Beantwoorden

 9. Angelina

  Prachtige foto’s zeg!!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Wat een lief complimentje dankjewel :D

   Beantwoorden

 10. Joost | TheWorldAround

  Hele toffe foto’s! Ik ga over 3 weken ook die kant op. Ga mijn best doen je te evenaren ;-)

  Beantwoorden

 11. Maris

  Mooie foto’s!
  Tegenwoordig reis ik niet zoveel meer solo. Voorheen voor mijn werk wel, ik ging dan meestal een beetje te voet de buurt verkennen. En heerlijk rustig shoppen, stiekem vind ik dat heel fijn om alleen te doen.

  Beantwoorden

 12. Ruud & Elisabeth

  Heel erg gaaf gedaan allemaal!

  Kijk nu al uit naar je volgende item..

  Wij zijn momenteel aan een wereldreis bezig, neem eens een kijkje op onze site. Thanks!

  Hoi!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *