TRAVEL VIDEO: Een Kersttripje in Harz

Anderhalve week geleden stapten Meneer en ik in de auto voor een weekendje in Duitsland. Mind you, ik ben geen grote fan van Kerstmarkten, maar voor een weekendje vind ik het wel gezellig, mits er ook andere dingen te doen zijn dan jezelf volgieten met glühwein (bah) of bockworst (bah). Maar dat was er, beloofde het verkeersbureau van Harz. 

En dus ontdekte ik hoe veelzijdig Harz is: van schattige dorpjes met houten huisjes, tot een prachtig bewaard kasteel, en van diep onder de grond in een mijn, tot tussen de boomtoppen dwalen. En vooruit, ook een Kerstmarkt of drie.

Al met al was het een heerlijke bestemming voor een weekendje, en heb ik me enorm vermaakt. Meneer maakte een korte samenvatting van het reisje, van 2,5 minuut :). Enjoy!

Ben jij ooit in de Harz geweest?

3 comments

 1. Roshelle

  Wauw! Hier zou ik echt niet aan denken bij Duitsland, prachtig!

  Beantwoorden

 2. Lenneke

  Sehr schön!

  Beantwoorden

 3. Nanda

  Ik krijg spontaan zin om te gaan, hoeveel dagen nog voor de kerstmarkten? Hoewel,… ik ben ongeveer net zo’n fan als jij denk ik. Haha. Nou ja, 1 gluhweintje is best te doen. ;-).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *