Belfast & Northern Ireland

Travel vlog: 48 uur in Belfast en Noord Ierland

Hey allemaal! Even een klein berichtje. Mocht het je ontgaan zijn: vorig weekend was ik een weekendje in Noord Ierland. Ik vond retourvluchten voor minder dan €50 en kon de kans niet laten schieten. Noord Ierland heeft namelijk niet alleen de bruisende, opkomende stad Belfast vól leuke eettentjes en cafeetjes, maar ook een godsgruwelijk mooie kust. Het is natuurlijk niet voor niets dat grote delen van Game of Thrones hier worden opgenomen.

Maar jeetje, het was dus echt nog mooier dan ik dacht. En in Noord Ierland kickte ik ook mijn filmhobby weer nieuw leven in. Ik heb een heel aantal leuke videos op de planning staan, maar de eerste is deze: een vlog van mijn korte bezoek aan de regio. En ja: die is in het Engels, want het is wel zo gezellig als iedereen het kan begrijpen toch :)? Met jullie reishobby zullen jullie je hand er vast niet voor omdraaien om een woordje Engels te babbelen. En bonuspunten als je door de awkward scenes komt waarin ik in de camera praat. Jeetje wat is dat raar om te doen, haha. Maar je probeert eens wat hè.

Zoals ik al zei heb ik nog een aantal videos op de planning staan (een stuk of drie!), voordat ik naar Rome vertrek eind mei met mijn moeder, waar ik natuurlijk ook weer heel wat videos zal maken. Dus mocht je het leuk vinden op de hoogte te blijven van nieuwe videos, subscribe je dan op mijn Youtube-kanaal!

Liefs XOXO

2 comments

  1. Demi

    Wat een superleuke vlog. Ik hoop ooit ook nog eens zulke goedkope vluchten te vinden. Want deze bestemming staat zeker op mijn travel bucket list. Ik wist niet dat ze daar zo’n mooie kust hebben.

    Beantwoorden

  2. Fleur

    Jaaa, ik ben ook op al die plekken geweest, zo mooi! Het ziet er wel een stuk rustiger uit bij jou, maar ik was er dan ook in hartje zomer.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *