Travel Wardrobe: Antwerpen | WINTER

Antwerpen3

Ik heb eindelijk geloof ik een weg gevonden in mijn Travel Wardrobe rubriek, die ik een paar weken terug begon met foto’s uit Newcastle. Ik maak het gewoon leuke korte inspiratieposts, waarbij je inspiratie op kunt doen uit de dingen die ik draag op bepaalde trips. Ik vertel je mijn must have pieces in een reisgarderobe, wat ik draag als het vriest (dit), en waar ik alles scoor.

Antwerpen5 Antwerpen4
City trip

In city trip in een Europese stad is makkelijk: het weer is bijna altijd vergelijkbaar met ons klimaat thuis, en dus kun je ook gewoon aan wat je thuis draagt. Waar je mij in uit kunt tekenen: basiskleuren die goed met elkaar combineren, zoals wit, grijs en zwart. Ik heb bijna altijd nette zwarte broeken aan. Dan kan ik gewoon lekker gympen aan zonder er meteen super casual uit te zien. Bovendien kun je die broeken ook aan ’s avonds naar een fancy etentje. Zo waanzinnig handig. Je begrijpt; ik heb gewoon geleerd hoe ik zo comfortabel en lui mogelijk kan zijn in zo’n stijlvol mogelijke manier.

Inpakken voor één nachtje in een andere stad is ook zo simpel. Behalve een schone onderbroek, schone sokken en wat toiletspullen heb je niets nodig. Gewoon in je handtas/rugzak dus. Ik draag overigens altijd gympen op city trip. Ain’t nobody got time voor gebroken engels en brandende voetzolen vanwege je mooie Louboutins.

Antwerpen8 Antwerpen2 Antwerpen9

Winter

Aahhh. Wat was het KOUD in Antwerpen. Je begrijpt dat ik deze dikke winterjas ook niet open droeg, dat was alleen voor de foto’s. Deze dikke winterjas is mijn beste aankoop OOIT geweest. En dat overdrijf ik niet. Vroeger droeg ik altijd mooie getailleerde trenchcoats. Alles voor de stijl. Maar twee jaar terug dacht ik: dikke doei. In de winter wil ik gewoon vooral lekker warm zijn. En dan zie ik er maar vijf kilo dikker uit.

In de winter draag ik vooral veel laagjes. Topje, shirt met lange mouwen, eventueel een vest of blazer, dan een dikke jas. En natuurlijk een sjaal, handschoenen en iets op mijn hoofd. In dit geval een hoed, maar een lekkere warme muts was net zo fijn geweest.

Antwerpen7 Antwerpen6 Antwerpen1

Where to get it?

Mijn schoenen zijn van New Balance (top investering, ik draag ze op alle reizen). De rest van mijn kleding en hoed is allemaal afkomstig van de H&M. Ik kan er altijd slagen. Mijn sjaal heb ik overigens zelf gebreid. Ja, echt!

Wat dragen jullie op een winterse citytrip?

 

 

6 comments

 1. Marieke

  Mooi! Ik ben erg fan van je broek! En die man op die fiets kijkt echt hilarisch naar jou en de camera :D

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Haha ja daarom had ik die erbij gezet. Dankjewel :D

   Beantwoorden

 2. Natasja

  Aah, gotta get myself some new sneakers! Wandelde dit weekend op een paar Quicks door Kilkenny, ook lekker lopen.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Lekker he? Ik hou van sneakers <3 (zegt voormalig hakkenmeisje)

   Beantwoorden

 3. Sheelagh

  Leuk, zo’n wardrobe post ertussendoor! Leuke foto’s. Liefde voor sneakers inderdaad. Ik liep vroeger altijd op hakken maar ben sinds een tijd echt sneakerfan, draag bijna niks anders meer.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Hier precies hetzelfde; ik heb nog wel minimaal twintig paar hakken in de kast, maar ik draag ze nooit meer…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *