UPDATE: Lay out, nieuwe rubriek & Expedia!

featured image - UPDATE: Lay out, nieuwe rubriek & Expedia!

Update

Af en toe zijn er zo veel kleine updates gaande, dat ik de behoefte voel om ze allemaal even samen te voegen in één post. En dat doe ik dan ook vandaag. Drie kleine updates: over een nieuwe lay out, een nieuwe rubriek en mijn werk afgezien van Explorista. 

DeathtoStock_NotStock7

Nieuwe lay out

Je ziet er niet veel van, maar mijn lay out is iets veranderd, de afgelopen tijd. Het grootste verschil? De site is nu mobiel vriendelijk. Dat werd me al eerder gevraagd, en er werd me van alle kanten benadrukt hoe belangrijk dit was voor mijn site, maar om eerlijk te zijn ben ik gewoon een kneusje als het op technologie aankomt, en rende ik er hard voor weg.

Nu is mijn site dus mobiel vriendelijk, en hoop ik dat dit goed bevalt bij jullie! Let me know :)

DeathtoStock_EnergyandSerenity2

Nieuwe rubriek

Ik vind het heerlijk om voor jullie nieuwe accommodaties te testen, zodat jullie altijd weten dat jullie terecht kunnen bij één van mijn aanraders, maar ik was een tijdlang een beetje zoekende in de categorie ‘accommodaties’. Ik vond het een beetje een allegaartje, zonder gemeenschappelijke factor, behalve budget. Daarom gooi ik er nu structuur in met een nieuwe rubriek:

Max 100: In deze rubriek zoek ik uit hoeveel luxe je kunt krijgen voor €100 per kamer per nacht. Dit is de maximale prijs die ik aanhoud voor een overnachting tijdens een citytrip (afhankelijk van een bestemming), en wat ik een nette prijs vind voor een nacht. Dit komt neer op ongeveer €50 als je met zijn 2en de kamer deelt. Het past bovendien bij iets wat ik altijd roep: luxe zit niet in een prijskaartje, en voor mij is het leuk om de mooiste en hipste hotels onder een bepaalde grens te tonen.

Ik blijf natuurlijk ook gewoon de echte budgetgroep bedienen: hostels. En zo heel af en toe zal er een wat luxer hotel voorbijkomen, omdat je niet altijd een keuze hebt op persreizen, en ik het toch wel leuk vind om daar iets over te schrijven. Maar dit blijft een uitzondering. Verwacht van de eerste en tweede categorie; super budget en budget, veel meer opties! Dus om meer structuur aan te brengen komt er:
HOSTELS, MAX100 en LUXE.

DeathtoStockSerenity8

Ik werk voor Expedia!

Toen ik afgelopen maand in Londen was werd ik al gebombardeerd met vragen over wat ik nou precies op het Expedia-kantoor deed. Nou… daar kan ik nu eindelijk meer over zeggen. Ik was aan het werk. Voor Expedia, inderdaad!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik journalist/tekstschrijver van beroep, wat betekent dat ik de hele dag door schrijf voor geld. Hiep hoi! Mijn nieuwste opdrachtgever is Expedia, en je mag best stellen dat ik daar enorm enthousiast over ben. Expedia UK heeft een blog waarvoor ik schrijf. Voor de City Dairies schrijf ik (bijna) wekelijks over Amsterdam! Super leuk. Daar kun je mijn schrijfsels dus ook tegen gaan komen. En weet je nog waarom ik niet een tijdje in het buitenland kon wonen? Ja, dat is dus ook hierom.

Overigens heeft mijn verbintenis aan Expedia verder totaal geen betekenis voor mijn site, dat staat compleet los van elkaar. Disclaimer, je weet zelf.

Morgen is het Koningsdag en ben ik te vinden in Amsterdam (voor Expedia inderdaad!). Dus mocht je me tegenkomen, kom gezellig even hallo zeggen! Wil je mijn avonturen volgen live, as they happen? Volg me dan op Snapchat: Explorista.

DeathtoStock_EnergyandSerenity4

Wat voor spannende ontwikkelingen zijn er in jouw leven?

Bron foto’s: Death to the Stock Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 reacties

 1. Leuk milou gefeliciteerd! volgens mij een klus die echt bij je past. Van uitstel komt trouwens niet altijd afstel nu is misschien niet het juiste moment om in het buitenland te gaan wonen maar je hebt nog een heel leven voor je.

  | Reageer op deze reactie
  1. Ha Tikva, wat een leuke comment, dankjewel. Ik ben het helemaal met je eens. Geduld is niet mijn middle name, maar je hebt natuurlijk gelijk!

   | Reageer op deze reactie
 2. Hee wat leuk dat je voor Expedia werkt, congratulations! Ik heb je aangemeld op Snapchat, maar ik kan nog geen verhalen van je volgen. Misschien staan er naast mij nog meer mensen in de ‘wachtrij’ om goedgekeurd te worden om jou te kunnen volgen ;)

  | Reageer op deze reactie
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe job voor Expedia meid, echt superleuk! Enne, ik vind 100 euro voor een kamer best veel, kan me (behalve in Londen) niet herinneren ooit zoveel uit te hebben gegeven. Dus stiekem ben ik ook best budget ;-)

  | Reageer op deze reactie
 4. Lieke

  Gefeliciteerd met je baan bij Expedia!
  En ben benieuwd naar je nieuwe verslagen over hotel en hostelovernachtingen. Succes met alles!

  | Reageer op deze reactie
 5. esther

  Hoi. Mag ik jou vragen hoe jij het met je zorgverzekering geregeld hebt? Heb je die nog steeds in NL (en dus ook een adres)? Of ‘koop’ je die per land? Wij willen ook ‘voor altijd’ op reis (incl. baan opzeggen en huis verkopen) maar lopen hier tegenaan…

  | Reageer op deze reactie
  1. Hi Esther, natuurlijk mag je dat vragen. Ik heb gewoon een doorlopende reisverzekering, bij Achmea, met wereldwijde dekking. Ik heb zelf gewoon een adres in Nederland, dus dat is wel zo makkelijk. Ik zou je aanraden even contact te leggen met André van werkeninhetbuitenland.nl. Hij wil je vast helpen en is ook digital nomad!

   | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring