; Vandaag is het zo ver! Het begin van onze wereldreis.

Wil jij deze website steunen? Super! Dat kan door te boeken via onze partners op deze pagina!

Vandaag is het zo ver! Het begin van onze wereldreis.

DSC 0374 - Vandaag is het zo ver! Het begin van onze wereldreis.

Hey hey!

Vandaag is het zo ver: onze wereldreis begint! Voor onbepaalde tijd gaan wij de wereld rondzwerven terwijl we online werken voor onze bedrijven. Mocht je meer willen weten over deze beslissing, lees dan vooral deze aankondigingspost.

Om het even kort samen te vatten, voor wie het gemist heeft: we gaan eerst naar Singapore, dan naar Thailand en India, alvorens we even terug zijn voor de feestdagen en in januari gaan we weer weg. Geen idee waarheen.

Het lijkt me niet nodig om te zeggen, maar we hebben er allebei enorm veel zin in. Wil je onze reis volgen? Dat kan natuurlijk op deze website, waar ik zal schrijven over onze ervaringen, maar voor regelmatige persoonlijke updates kun je mijn Facebook-pagina liken. Ook post ik zo’n beetje elke dag achter de schermen op Instagram Stories, en de mooiste reisfoto’s zie je op Instagram zelf. Ook plaats ik regelmatig videos van onze avonturen en mijn leven als online ondernemer, vergeet je niet te abonneren!

Ik hoop dat je onze reis met ons meebeleeft :). See you there!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

 1. Ontzettend veel plezier en succes! Jullie gaan vast enorm genieten en prachtige dingen zien. Ik kwam erachter dat ik je nog niet volg op instagram, dus dat ben ik snel gaan doen. Ben benieuwd naar je prachtige foto’s!

  | Reageer op deze reactie
 2. Ik ben heel benieuwd naar jullie India avonturen! Ik heb plannen om er misschien de komende lente naartoe te gaan :) Voor nu in ieder geval heel veel succes en plezier gewenst!

  | Reageer op deze reactie
 3. Ine

  Oh wat leuk dat jullie vertrokken zijn. Geniet ervan! Ik ben heel benieuwd naar jullie avonturen.

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2023 Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring