DSC_0374

Vandaag is het zo ver! Het begin van onze wereldreis.

Hey hey!

Vandaag is het zo ver: onze wereldreis begint! Voor onbepaalde tijd gaan wij de wereld rondzwerven terwijl we online werken voor onze bedrijven. Mocht je meer willen weten over deze beslissing, lees dan vooral deze aankondigingspost.

Om het even kort samen te vatten, voor wie het gemist heeft: we gaan eerst naar Singapore, dan naar Thailand en India, alvorens we even terug zijn voor de feestdagen en in januari gaan we weer weg. Geen idee waarheen.

Het lijkt me niet nodig om te zeggen, maar we hebben er allebei enorm veel zin in. Wil je onze reis volgen? Dat kan natuurlijk op deze website, waar ik zal schrijven over onze ervaringen, maar voor regelmatige persoonlijke updates kun je mijn Facebook-pagina liken. Ook post ik zo’n beetje elke dag achter de schermen op Instagram Stories, en de mooiste reisfoto’s zie je op Instagram zelf. Ook plaats ik regelmatig videos van onze avonturen en mijn leven als online ondernemer, vergeet je niet te abonneren!

Ik hoop dat je onze reis met ons meebeleeft :). See you there!

 

13 comments

 1. Loes

  Ontzettend veel plezier en succes! Jullie gaan vast enorm genieten en prachtige dingen zien. Ik kwam erachter dat ik je nog niet volg op instagram, dus dat ben ik snel gaan doen. Ben benieuwd naar je prachtige foto’s!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Hee gezellig! Ik heb al twee fotos geplaatst van de reis :).

   Beantwoorden

 2. Jessica

  Ik ben heel benieuwd naar jullie India avonturen! Ik heb plannen om er misschien de komende lente naartoe te gaan :) Voor nu in ieder geval heel veel succes en plezier gewenst!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Ik ben ook SUPER benieuwd! Ik ga het delen :)

   Beantwoorden

 3. Kim

  Veel plezier!! Azië lijkt me echt heel gaaf!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Ik vind Azië tot nu toe erg leuk, van wat ik gezien heb (Java en Singapore). Nog zo veel te zien! :)

   Beantwoorden

 4. Lenneke

  Geniet ze en heel veel plezier!!

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Dankjewel lieve Lenneke!

   Beantwoorden

 5. Ine

  Oh wat leuk dat jullie vertrokken zijn. Geniet ervan! Ik ben heel benieuwd naar jullie avonturen.

  Beantwoorden

  1. Explorista

   Dankjewel! Het is tot nu toe super leuk :)

   Beantwoorden

 6. Janet

  Heel veel plezier! Geniet ervan!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.