Vijf jaar liefde en reizen.

featured image - Vijf jaar liefde en reizen.

 

DSC_0350

Morgen is het precies vijf jaar geleden dat het magische woord over zijn lippen kwam, en Meneer en ik officieel vriendje en vriendinnetje werden.  Vijf jaar waarin we onze studie afrondden, samenwoonden, poezenouders werden, op onze eigen benen moesten gaan staan (en onze eigen bedrijven runnen), en boven al samen groeiden. Vijf jaar die niet altijd even makkelijk waren, maar waarin we regelmatig huilend van het lachen op de grond lagen. Vijf jaar die voorbij vlogen.

Meneer is de eerste persoon die ik 24/7 kan zien, en niet van het balkon wil duwen. Die ik mis als hij een nachtje niet naast me slaapt. De enige persoon die het kan navertellen als hij zijn koude voeten tegen me aan duwt. En de enige persoon bij wie ik me ooit zo geliefd en gelukkig heb gevoeld. En laten we morgen nog ook nèt weer op reis gaan, een gezamenlijke liefde. Een ode aan Meneer in vijf jaar reizen.
Bij het uitzoeken van deze foto’s kwam ik er achter dat we van zoveel reizen geen gezamenlijke foto’s hebben. Zo ontbreken Parijs, Keulen, Dusseldorf, Brugge, Ameland, Antwerpen, Lille, en Midden-Frankrijk. Allemaal reisjes die we wel gemaakt hebben, maar waar de (gezamenlijke) foto’s verloren van zijn gegaan (overleden Hyves-profielen, oude computers en gestolen telefoons).

Gelukkig staan er voor komend jaar gezamenlijke tripjes naar Parijs, Praag en een roadtrip Amerika op de planning, dus genoeg kansen om voor de komende vijf jaar wèl veel foto’s samen te maken. Dat we nog maar veel van de wereld mogen zien samen. En met onze plannen… komt dat wel goed.


Calanques3-1
Côte d’Azur, 2013.

DSC_0143Ergens in een dierentuin, ooit, toen we allebei nog minder wogen.

 

DSC_0361 BGardameer, 2010.

 

DSC_0374Egypte, 2012.

524283_425130874166318_843632335_nOns allereerste tripje, Egmond aan Zee, 2009


Andere locaties die we samen bezochten:

Barcelona

Barcelona

Keulen

Keulen

Dusseldorf17Düsseldorf

BoottochtBruggeBrugge

cabostvincente10Meneer aan het werk in de Algarve, 2013.

+ Parijs, Antwerpen, Lille, Ameland, Midden Frankrijk.

Het goede voornemen voor de komende vijf jaar? Meer gezamenlijke foto’s. Zodat ik deze reeks over vijf jaar nog eens kan herhalen. Maar dan stampvol foto’s.

Op vijf jaar liefde.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 reacties

 1. Hilde

  Wat gaaf dat jullie samen zó véél reizen hebben gemaakt!! Hoop dat jullie dat nog lang samen kunnen doen :) Ben nu al benieuwd naar de blogposts over Parijs, Praag en Amerika! :)

  | Reageer op deze reactie
 2. yvonne

  Leuk gedaan, volgende week foto’s van een wit/groen winterberg ?

  | Reageer op deze reactie
  1. Ik dacht aan een twaalfdelige serie ‘Hoe overleef je een wintersportgebied zonder sneeuw’. Bij nader inzien niet eens een slecht idee.

   | Reageer op deze reactie
 3. Ahw wat zijn jullie lief samen en wat een leuke post om te lezen ook met al jullie reisjes en foto’s, super leuk! :)

  | Reageer op deze reactie
 4. Femke

  Gefeliciteerd :D Wat hebben jullie mooie reizen samen gemaakt en wat heb je een lief stukje over hem geschreven :)

  liefs,
  Femke

  | Reageer op deze reactie
 5. Rosanne

  Haha heeee, ik ken deze Meneer van IC-kamp (ja, toch??). No worries, ik herinner me ook niet alles meer ;-) Wat leuk dat jullie samen zijn! Volgens mij zat je in je laatste jaar toen ik als broekie naar IC kwam, dus je zult me misschien niet eens kennen, maar ik vind het grappig dat ik je weer tegenkom in het bloggerswereldje.

  | Reageer op deze reactie
  1. Ha, dat klopt. We kennen elkaar (vooral) van de IC-commissie. Ik ben niet alle jaren meegeweest met het IC-kamp, maar inderdaad grappig om elkaar hier weer te treffen :-)

   | Reageer op deze reactie
 6. Gefeliciteerd met jullie 5 mooie jaren en mooie reizen!
  Misschien een idee om de komende 5 jaar je foto’s te backuppen ;-) zo zonde dat je er zoveel kwijt bent!

  En fijn dat jullie elkaar zo gevonden hebben, heel erg bijzonder. En het zijn ook precies de woorden die ik tegen mijn vriend zei ‘je bent de eerste waar ik 24/7 mee kan zijn’ :)

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring