EXPLORISTA

VLOG #2: PITCHES, ROTTERDAM & EURO HOCKEY CHAMPIONS

Hey allemaal! Aangezien ik niet zo heel regelmatig vlog, dacht ik dat het wel leuk was om elke nieuwe vlog even met een berichtje te koppelen zodat jullie weten dat hij live staat. Sinds een tijdje maak ik dus af en toe een week-vlog (in het Engels), waarin ik een week lang bijhoud wat ik doe in mijn bedrijf. Dat leek me wel leuk met onze grote reis die eraan komt, want dan is er natuurlijk een hele hoop te filmen!

Nu zie je al een stukje van de voorbereidingen in de weken voorafgaand aan de wereldreis. Zo zie je in deze vlog hoe ik mijn tienerkamer helemaal opruim zodat hij omgebouwd kan worden tot logeerkamer bij mijn ouders (iets dat ik al zes jaar beloof te doen haha). Ook ga ik naar Rotterdam, om wat vrienden uit Londen te zien die op bezoek waren. Ik neem je verder mee naar de Euro Hockey Championships waar ik een dagje was, en ik praat je bij over hoe ik nou omga met pitchen in mijn bedrijf en wat ik daar over leer.

Hopelijk is het voor jou ook leerzaam als je een bedrijf hebt, of als je gewoon wat meer wilt weten van het leven achter de schermen :-). Veel kijkplezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *