VLOG: Een budgetweekend in Londen

Of ik op uitnodiging van Tune Hotels wilde komen ontdekken hoe je een budget weekendje kunt doorbrengen in Londen. Daar komen nog uitgebreide posts over, maar dit was het videoverslag van mijn weekendje. Kun je geloven dat het meneers eerste keer in Londen was? Het was een redelijk kort (1,5 dag), en relaxt weekend, waarbij ik je een klein inkijkje wilde geven.

Wat vond je van de vlog? Vaker doen? 

9 comments

 1. Sandra

  Leuk zo’n vlog! Zeker vaker doen zou ik zeggen. :) Ik vind het hotel er trouwens prima uitzien. En ja, Londen moet ik gewoon echt nog een keer bezoeken. Deze gedachte wordt alweer bevestigd Door jouw vlog!

  Beantwoorden

 2. Marloes ❤ Budgetproof.nl

  Leeeeeeuk :D! Wat een mega chill muziekje zit er ook onder die vlog zeg. Als ik zo Londen weer zie heb ik heel veel zin om m’n busreis naar Lille misschien wel om te boeken naar Londen, haha. Al ben ik er al een miljoen keer (en lang) geweest. Just <3 it. Superleuke vlog dus en vaker doen! Ben benieuwd naar je vlog van Lauwersmeer!

  Beantwoorden

 3. Larissa

  Zeker vaker doen! Ik ben één keer in Londen geweest en als ik tijd had zou ik zo op het vliegtuig stappen, haha :)

  Beantwoorden

 4. Maud

  Leuk Milou! Vaker doen ja, hihi. Heerlijk muziekje ook!

  Beantwoorden

 5. Roshelle

  Superleuke vlog! Het lijkt mij wel iets te kort, maar ach, je bent er wel even uit! Met wat voor camera heb je gevlogt? :-)

  Beantwoorden

 6. Sandra

  Jaaaa leuk! Ik vind het knap dat je alles zo goed hebt vastgelegd met een GoPro, bij mij staan er 9 van de 10 keer vingers op of andere rare hoofden… Maar dat heb je vast wel gemerkt met de beelden van het wadlopen :’)! Ik krijg zin om weer naar Londen te gaan, het is echt al zoooo lang geleden dat ik daar was! Dus ja, vaker doen!

  Beantwoorden

 7. Jessica

  Ziet er leuk uit, ik heb me geen moment verveeld tijdens het kijken! Rolling Stock Garden ziet er trouwens echt tof uit (nog leuker waarschijnlijk als het zonnetje schijnt ;p)!

  Beantwoorden

 8. Tea

  tof! Ik werkte in het gebouw tegenover dat Tune hotel en er kwamen af en toe rare voorbij en dan zaten we met collega’s a la Friends als ze naar Ugly Nakes Guy keken. :’)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *