VLOG: Ik kom bij Man Bijt Hond! (behind the scenes)

featured image - VLOG: Ik kom bij Man Bijt Hond! (behind the scenes)

10430915_306649072869429_1517920808380675161_n

Wieeee, ik kom op tv! Als je me een beetje volgt op social media, dan kan het je niet ontgaan zijn: ik kom bij Man bijt Hond! Halverwege december had ik opnames in Alkmaar, waar ik als jurylid samen met twee anderen de eerste indoor camping van Nederland mocht testen! Samen met Jos van Campingtrend.nl en Noortje (zonder website) sliepen we een nachtje proef bij Indoor City Camping Alkmaar. Hoe ik dat vond zie je in de uitzending. Ik dacht dat jullie het misschien leuk zouden vinden om te zien hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij de opnames van Man bijt Hond, en dus maakte ik een vlog.

Zodra ik weet wanneer het item op tv komt (een dezer dagen) laat ik het jullie weten. Veel kijkplezier en vergeet je me niet te volgen op Youtube?

10430915_306649072869429_1517920808380675161_n

Wieeee, I’ll be on tv! If you follow me on social media, you can’t have missed it: I’ll be on Man bijt Hond! Last month I had recordings in Alkmaar, where I was a judge and got to test the first indoor city camping in The Netherlands. Accompanied by Jos from Campingtrend.nl and Noortje (without a website) we slept at the Indoor City Camping Alkmaar for one night. How I liked it will be revealed in the show. I thought you might enjoy seeing how the taping of such a show happens, and that’s why I recorded my own vlog.

As soon as I hear when it’s being broadcast (soon!) I will let you know. Have fun watching and don’t forget to subscribe to my channel on Youtube!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

 1. Debby

  Haha, wat supertof. Ik vroeg me af waar je Brabants gebleven is :O MAAR TOEN ZEI JE WAGUH met een zachte G en was ik weer gerustgesteld, haha, en na de wijn wordt het nog beter (sorry hoor, ik stond er echt versteld van!). Wat een toffe camping! Die crew is echt te droog volgens mij :’D

  | Reageer op deze reactie
  1. Hahahaha ja mijn Brabants komt en gaat een beetje.. Is trouwens al jaren zo :P Maar meestal is het ‘hoe relaxter ik me voel’ (of: hoe meer wijn ik gedronken heb) hoe brabantser ik praat! (Moest zo lachen om je comment)

   | Reageer op deze reactie
 2. Milou, dit doe je echt zo leuk! Echt heel tof om te zien en ik ben heel erg benieuwd naar de daadwerkelijke uitzending, tof. Sowieso: indoor kamperen? Haha! Ik moet nog even bedenken wat ik daarvan vind (al ziet jouw pipowagen er wel heel comfy uit..).

  | Reageer op deze reactie
  1. Ja die was wel echt heel comfy, indoor kamperen was een hele ervaring haha! Dankjewel voor je leuke compliment :D

   | Reageer op deze reactie
 3. Ik kwam vanmorgen dus bijna te laat in de kleuterklas omdat ik jouw filmpje zat te kijken. (slechte mama!) En je was zoo dichtbij. Leuk!

  | Reageer op deze reactie
 4. Suzanne

  Ik zag je net en zo ben ik op je blog beland, nu ben ik fan :D <3

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring