VLOG: Presentatie REIS!

featured image - VLOG: Presentatie REIS!

Aan het begin van de maand beleefde ik een primeur: ik mocht een echte presentatie geven, op REIS! event Groningen. Over budget reizen. Zo’n zestig mensen vertelde ik alle ins en outs over budgettips voor vakanties. Ik gaf mijn beste tips en trucs over alles uit je vakantiegeld halen. Dat vond ik best een beetje spannend. Ik vind het leuk om je af en toe achter de schermen mee te nemen, en dus maakte ik weer een korte vlog. Met gast optreden van Meneer.

Ben je benieuwd naar de presentatie die ik gaf en zou je de slides wel willen zien? Meld je dan even aan op de nieuwsbrief. Dan komt de presentatie eind deze week je mailbox inrollen. Samen met een heel leuk nieuwtje dat alleen bezoekers van het evenement nog weten.. Dus meld je aan en veel kijkplezier!

Wat is jouw beste budgettip voor op reis?

At the start of the year I had a first: I got to do a talk at REIS! event in Groningen. A talk about budget travel. I shared my best tips on making the most out of your travel budget with an audience of about 60 people. A tad nerve-wrecking to be honest! I really enjoy bringing you behind the scenes with me from time to time, and so I made another short vlog with as a special guest: Mister!

Are you curious about my talk and would you like to see the slides? Sign up for my newsletter. Then I will send you the link to the presentation by the end of this week. Along with a fun new bit of information very little people know, aside from the people that saw my presentation. So sign up and have fun watching!

What is your best budget tip for traveling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 reacties

 1. Superleuk filmpje! Best spannend om zo’n presentatie te geven (is in elk geval niet mijn sterkste punt), maar het zag eruit alsof het erg goed ging. Goed gedaan!

  | Reageer op deze reactie
 2. Jelly

  Wat supertof dat je mocht presenteren op het event! Ik had me al ingeschreven voor de nieuwsbrief, dus ik ben benieuwd ;D

  | Reageer op deze reactie
 3. Knap hoor Milou! En wat een leuk filmpje weer… Beste budgettip. Hmm… eten halen in de supermarkt en op een mooi plekje opeten (en soms lukt dat niet en dan zit je met je kont op de stoep bij een pas afgebroken markt, maar ok…) , onderhandelen over overnachtingsprijzen, tips vragen aan de lokale bevolking, dure musea overslaan.

  | Reageer op deze reactie
 4. Leuk om (terug) te zien! ’t Was een informatieve presentatie Milou, heb wat sites voorbij horen komen die ik nog niet kende. :)

  | Reageer op deze reactie
 5. Neelke

  Wat een leuk filmpje Milou en gaaf dat je een presentatie hebt gegeven op Reis. Lijkt me doodeng, ik ben namelijk niet zo’n held in voor grote groepen staan. Ik ben wel benieuwd naar je presentatie, dus ik heb me even ingeschreven voor je nieuwsbrief.

  | Reageer op deze reactie
 6. Debby

  Hihi wat leuk, je vriend. En JAAA tas + blauwe paraplu <3 hihi. Wat ben jij goed en stoer bezig zeg! :)

  | Reageer op deze reactie
  1. Haha weet je wat erg is? Gisteren in de Efteling is mijn paraplu overleden. NU HEB IK EEN IDENTITEITSCRISIS :’-(

   | Reageer op deze reactie
 7. Leuk!! :) Wat gaaf dat je een presentatie mocht geven :) Ik ben heel benieuwd naar de slides en dat nieuwtje! Ik blijf m’n inbox refreshen :)

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring