Volg me dit weekend in #Londononabudget

featured image - Volg me dit weekend in #Londononabudget

#Londononabudget

Dit weekend ben ik op uitnodiging van Tune Hotels in Londen, om voor jullie uit te zoeken hoe je #Londononabudget doet. Hoe gaaf is dat? Helemaal up my alley, en hoewel je natuurlijk op een paar leuke blogposts (en pssst.. misschien een vlog!) kunt rekenen, kun je me vandaag volgen op social media met de hashtag #Londononabudget. Daar tweet/FB ik de hele dag door tips voor een champagne trip op een spa blauw-budget.

Als jij nog tips hebt, tweet ze naar me met gebruik van de hashtag :)

See you there!

Twitter | Facebook | Instagram 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

  1. Leuk! Londen is echt te gek maar ik ben heel benieuwd naar je budget tips want het is wel een van de duurste bestemmingen! Have fun!

    | Reageer op deze reactie
    1. Helemaal mee eens. Maar ondanks dat het een dure bestemming is, heb je meestal wel dingen waarmee je kunt besparen :)

      | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring