;

De perfecte week in Zuid-Italië: ga mee op groepsreis!

door Explorista

De groepsreis Parijs staat pas nèt online (je kunt nog een paar dagen boeken!) of ik lanceer alweer de volgende bestemming: het sprankelende Zuid-Italië! Droom jij van een week lang niets dan flaneren door Zuid-Italiaanse vissersdorpjes, vulkanen beklimmen, fietsen door een bruisende stad, boottochtjes naar eilanden, wijnproeverijen, struinen door eeuwenoude ruïnes en eindeloos veel pizza, pasta’s, zon, en genieten met nieuwe vriendinnen? Dan is deze reis iets voor jou!

Ik ben zó excited om deze reis te delen, want ik heb er achter de schermen maanden aan gewerkt om het reisschema te perfectioneren. Het is een prachtige reis geworden bomvol superleuke activiteiten op de mooiste plekjes van Italië.

En het is een regio die ik helemaal het einde vind: in het najaar van 2020 bracht ik er twee weken door om research te doen voor de reis. En toen werd ik echt wel een klein beetje verliefd op de natuur, het lekkere eten, de mooie plekken, interessante geschiedenis en lieve mensen.

Ik heb de reis ontworpen rondom al deze onderdelen, zodat je een super leuke indruk krijgt en allerlei topervaringen beleeft (die overigens allemaal inbegrepen zijn in de prijs!). Elke keer als ik aan de reis werkte werd ik er gewoon helemaal enthousiast van, want hij is zó leuk!

De reis vindt plaats van 12 t/m 19 juni 2022. Ook bij deze reis werken we weer met vrouwelijke partners, gidsen en lokale accommodaties en restaurants, zodat het geld van onze reizen op goede plekken terecht komt.

Wat gaan we doen?

  • Fietsen door Napels⁠
  • Street-art wandeling⁠
  • Een kookworkshop èn een pizzales⁠
  • Boottochtje naar de eilanden Ischia & Procida⁠
  • Bezoek met gids aan Pompeï⁠
  • Wijnproeverij aan de flanken van Vesuvius⁠
  • Een actieve vulkaan beklimmen⁠
  • Bezoek de verschillende dorpjes van de Amalfi-kust⁠

… en nog veel meer!

We bezoeken het bruisende Napels waar we wandel- en fietstours volgen, en lokale specialiteiten leren koken. We gaan naar Pompeï met een gids, en doen een wijnproeverij en beklimming van de Vesuvius. We nemen de boot voor een heerlijk dagje Ischia & Procida, en spenderen twee volle dagen aan de Amalfi-kust met het bezoeken van de verschillende dorpjes. De hele week slapen we in leuke hotels, spendeer je tijd met andere vrouwelijke reisliefhebbers, en eet je in de lekkerste restaurants (ik kwijl nu al bij de gedachte aan alle pizza, pasta & gelato).

Kortom: het enige dat jij deze reis hoeft te doen, is genieten!!

Meer weten over deze reis? Check dan deze pagina!

Let op: er zijn maar 14 plekjes dus als je zeker wilt zijn van een plekje, wacht niet te lang met boeken!

Misschien vind je dit ook interessant

Laat een reactie achter

Adblock gedetecteerd

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker-extensie uit uw browsers voor onze website uit te schakelen.