Welkom op de vernieuwde Explorista.nl!

door Explorista

OutfitNewcastle5

Vorige week blies Explorista.nl één kaarsje uit op de verjaardagstaart. Één! Kleine blogjes worden groot! In een jaar kan veel veranderen. Vandaar dat het tijd was voor een nieuwe lay out, een nieuw logo, en een nieuwe slogan! Ik vertel je hieronder meer!

Last week Explorista.nl blew out one candle on her birthday cake. One! Little blogs become big blogs! A lot can change in a year. That’s why it was time for a new lay out, a new logo and a new slogan! I’ll tell you all about it after the break!

Explorista.nl – The Broke Girls Guide to Life & Travel! Vanwaar de verandering? Ik geef het toe, het is vrij subtiel, maar de vorige slogan (leuker & goedkoper reizen) paste niet helemaal meer. Wel met het beginidee, namelijk: een budgetreisblog, maar het voelde na een tijdje een klein beetje beklemmend. Ik wilde over iets meer kunnen schrijven dan puur en alleen hoe je zo goedkoop mogelijk op een locatie kon komen en verblijven. Dus trok ik het iets breder, zodat ik dat kon blijven doen, maar ook meer.

Op de vernieuwde Explorista.nl –  ‘The Broke Girls Guide to Life & Travel’, wil ik verder met mijn ultieme doel: vrouwen inspireren om alles uit hun leven te halen, in welke geldsituatie ze dan ook zitten. F*ck de media die je het gevoel geven waardeloos te zijn als je niet elke week cocktails kunt drinken, een designertas bezit of in de duurste designhotels verblijft. Jouw waarde hangt niet af van je banksaldo. En op ieder budget kun je je dromen waarmaken. Daar geloof ik heilig in. Explorista.nl gaat dus over wat je wél kunt doen met het budget dat je hebt. Hoeveel mooie dingen van de wereld je kunt zien. En over hoe je elke dag wakker wordt met een gevoel de wereld aan te kunnen. Ook als je even geen werk hebt, of een baan hebt onder je niveau. Dát is waar ik over wil schrijven, en dat komt dus naast de artikelen die ik al schreef.

Newcastle19
Ik blijf dus ook gewoon schrijven over reizen (wat zeg ik? Nog meer zelfs!). Ik ben vorige week zoals je zag begonnen met een derde artikel per week. Maandag is een wisseldag: daarop doe ik iedere week een andere rubriek. Deze week wordt die vervangen door dit artikel, maar komende week staat een geweldige nieuwe rubriek te wachten, waarvan ik zeker weet dat jullie ‘m leuk gaan vinden! Vanaf deze maand kun je dus drie keer per week terecht op Explorista.nl voor inspiratie voor bad ass leven en reizen op een budget.

Dan op een persoonlijke noot: Ik sta versteld van wat er allemaal gebeurd is in dat ene jaar sinds ik mijn blog online zette. Als ik kijk naar mijn leven een jaar geleden, en mijn leven nu, dan kan ik alleen maar heel dankbaar en heel erg gelukkig zijn. Een groot deel daarvan is te danken aan mijn blog. Niet omdat ik er bakken met geld mee verdien (zeker niet), of omdat ik nu regelmatig op persreis ga (leuk, maar niet de sleutel tot een gelukkig leven). Maar omdat het mij een eigen platform biedt. Eentje waarop ik al mijn creatieve energie kwijt kan. Waar ik terecht kan voor een bonk positieve energie van jullie (mijn lezers!). Eentje waardoor ik nieuwe vrienden heb gevonden, en met hen een connectie heb die ik niet altijd heb gehad.

foto 3-23

Ik heb al eens eerder geschreven over de moeilijke periode die ik vorig jaar meemaakte. Mijn blog heeft me daar eigenhandig doorheen geholpen. Het gaf me iets om aan te bouwen. Iets voor mezelf op te zetten. Bezig te zijn met iets wat me blij maakt. Iets waar ik tastbaar resultaat van zie (namelijk: blogposts en foto’s waar ik trots op kan zijn). Ik ben niet bang om dit met jullie te delen. Ik ben wie ik ben. Ik heb een stem gekregen, en ik heb me vorig jaar voorgenomen om die te gebruiken. Hoe mooi is dat?

Bij deze wil ik jullie dus heel erg bedanken dat jullie mijn blog lezen. Bij elk berichtje dat ik van jullie krijg moet ik glimlachen. Binnenkort zal ik jullie op een grotere manier bedanken, maar dat moet nog heel even op zich laten wachten. It’ll be good, dat beloof ik. Ik hoop dat jullie me nog een jaar blijven volgen, en wens jullie veel plezier met de nieuwe lay out :).

Heel veel liefs,
Milou

Misschien vind je dit ook interessant

Laat een reactie achter