Zondag: Lezing Explorista.nl op REIS! event

featured image - Zondag: Lezing Explorista.nl op REIS! event

 

ExploristaREIS
Zo, zijn jullie allemaal een beetje bijgekomen van de kerstbollenoverkill en hangover? Allemaal al netjes de hardloopschoenen aangetrokken? Als je in het nieuwe jaar als goed voornemen hebt om (nóg) meer te reizen, dan heb ik een leuk nieuwtje voor je: ik geef komende zondag op REIS! in Groningen een lezing! Ik vertel je alles over ‘Budgettips op reis: hoe haal je zoveel mogelijk uit je vakantiegeld?’.

Wat is REIS?

REIS! is eigenlijk het Noord-Nederlandse antwoord op de Vakantiebeurs. REIS! is een evenement dat in het teken staat van herinneringen maken, alvast even het gevoel hebben dat je op reis bent, en inspiratie opdoen voor je volgende reis. Niet alleen via stands, maar ook via lezingen van reizigers, bedrijven en… bloggers! Chantal en ik komen allebei aan het woord en delen onze beste tips met de bezoekers van het event.

Wat ga ik vertellen?

Gedurende een half uur praat ik je helemaal bij over ‘Budgettips voor op reis: hoe haal je zo veel mogelijk uit je reisbudget?’. Ik deel al mijn tips & trucs, geheime en minder geheime tools om zo vaak mogelijk op reis te gaan met een beschaafd budget. Ik bespreek hoe je een goedkope vliegticket boekt, hoe je gratis kunt overnachten en hoe je als een koning dineert op een zwerversbudget. Met mijn tips bespaar je makkelijk honderden, zo niet duizenden euro’s op je volgende vakanties. Mijn lezing is van 14.00u tot 14.30u.

Wat, wanneer & hoe?

REIS! vindt plaats op zaterdag 3 januari en zondag 4 januari 2015 in Groningen. De perfecte start van je nieuwe jaar dus.

Locatie: De Oude Drukfabriek, Lubeckweg 2 in Groningen.
Openingstijden: 10.00 – 17.00u (Mijn lezing: 14.00 – 14.30u op zondag!)
Entreekosten: €4

BELANGRIJK: Breng pen & papier mee. Ik geef je tips die je honderden euro’s kunnen besparen op je reis, en die wil je niet missen!

Kom je hallo zeggen? Vind ik gezellig!

Wie gaat er naar REIS! in Groningen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

 1. Super leuk dat je gaat spreken!
  Ik ben er bij Milou, en ik denk dat het de zondag gaat worden. Ben er nog niet helemaal over uit, maar het is zeg maar 75-25 voor de zondag :)

  | Reageer op deze reactie
 2. Potdikkie. Ben ik net de hele zondag aan het werk. Dit had ik eigenlijk niet willen missen, maar hopelijk komt het nog een keertje voorbij

  | Reageer op deze reactie
 3. Petra

  Superleuk! Ik ga misschien vrijdag alweer richting het noorden, dus misschien kom ik wel even langs. Ligt er aan hoe het er voor staat met mijn vooronderzoek..

  | Reageer op deze reactie
 4. Debby

  Leuk dat je daar mag staan! Helaas ben ik nu een echte broke girl en haalt mijn portemonnee Groningen niet. Succes en enjoy!

  | Reageer op deze reactie
 5. Zo leuk!! Groningen is helaas een beetje ver voor mij, had me anders echt leuk geleken om te komen!

  | Reageer op deze reactie
© 2013-2019 Explorista – Nederlandse reisblog voor iedereen die vaker & leuker wil reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring