Contact/Samenwerken

Milou-natural-77

Heb je een zakelijke of persoonlijke vraag? Een vlammend liefdesbericht? Een gratis appartement voor me in New York? Een tip die ik echt niet mag missen? Mail me op info[@]explorista.nl. Ik probeer je mail zo snel mogelijk te behandelen!

Voor bedrijven:

Explorista.nl trekt maandelijks meer dan 20.000+ unieke bezoekers. Dit zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 20-35 jaar. Ik zet graag een samenwerking op waarbij ik uw product/bestemming onder de aandacht breng van mijn loyale volgers. Ik krijg regelmatig mails van lezers die dankzij mij naar bestemmingen reizen, of op hun bestemming naar restaurants/hotels/bezienswaardigheden gaan die door mij getipt worden.

Ik hou me aan de Reclamecode Social Media en dit houdt in dat ik advertorials of samenwerkingen ALTIJD vermeld op mijn blog, aangezien mijn lezers deze eerlijkheid verwachten en waarderen. Ik heb heel veel uren gestoken in het opbouwen van deze website en supertoffe lezersgroep, dus logischerwijs doe ik niet aan gratis promotie, en nee, ik heb helaas ook geen tijd om gratis je app of website te testen.

MAIL MIJ NIET VOOR:
Het plaatsen van je gastblog (met een sneaky linkje naar je eigen bedrijf erin natuurlijk!)
Linkruil (het is geen 2002 meer)
Het verzwijgen van advertorials (mijn lezers zijn slim en hebben meteen door wanneer ik ze voorlieg -> nooit)
Het verkopen van DO-FOLLOW links (tijd voor een nieuwe SEO-strategie, die niet stamt uit 2007).

Mocht je echter op een win-win manier jouw merk aan Explorista willen verbinden, dan denk ik daarover graag mee: ik sta er altijd voor open om mijn lezeressen nieuwe bestemmingen of producten te leren kennen!

Manieren waarop we kunnen samenwerken:
– Een advertorial
– Een campagne op maat
– Een persreis
– Een video van je hotel of bestemming
– Winactie

Heb je een travel bedrijf en wil je weten wat mijn agency voor je kan doen? Check dan mijn bedrijfswebsite. Wij ontwikkelen strategieën en campagnes op het gebied van (seo-vriendelijke) content, video, social media en outreach in meerdere talen. Klanten als Expedia, Booking.com en CarePlus gingen je al voor. Ik denk graag met je mee wat wij voor je kunnen betekenen.

Liefs,
Milou