About

Milou-natural-28
Hoi!
Ik ben Milou van Roon. Een vijfentwintigjarige reisverslaafde die dingen altijd nèt iets anders doet dan de maatschappij van me verwacht. Vier jaar geleden was ik blut, eenzaam en leed ik aan depressies. In die donkere tijd besefte ik me hoe belangrijk het is om mijn hart te volgen en te doen wat me gelukkig maakte. Ik herontdekte mijn grote liefde: reizen. Ik startte deze reisblog, en de rest is history! Ik vond mijn bedrijf opnieuw uit, kwam op tv en in magazines en woonde zelfs een paar maanden in Londen, omringd door mijn favoriete mensen in mijn favoriete stad. Tegenwoordig reis ik ongeveer twintig keer per jaar en dankzij mijn online marketing agency kan ik de hele dag met reizen bezig zijn en overal ter wereld werken zolang ik wifi heb! Wil je meer weten over hoe ik mijn bedrijf heb opgezet en locatie-onafhankelijk werk? Check dan mijn Engelse blog!
Ik ben mijn reisblog in 2013 begonnen om vrouwen te inspireren een avontuurlijker leven te leiden. Ik hoop via dit platform vrouwen te verbinden die óók de routine het liefst de deur uit flikkeren en de wereld rond willen reizen, of dat nou fulltime is of tijdens hun vakantiedagen! Ik deel op mijn reisblog travel guides, reistips, budget tips, lifestyle artikelen én de fijnste restaurants en café’s voor elke willekeurige plek die ik bezoek. Ik maak soms ook video’s. Veel reisinspiratie gewenst!
XO
Milou

<

h1>Dit zijn een paar posts die je écht niet mag missen:

FAQ:

Welke camera gebruik jij?
Ik gebruik een Nikon 5300 met een 17-70 2.8mm sigma lens. Ik bewerk mijn foto’s in Lightroom, met gratis filters die ik online heb gevonden.
Hoe start je een reisblog?
Simpel! Je meldt je aan bij wordpress.com (gratis) en kunt beginnen! Als je liever je eigen domein wilt dan zul je een domein moeten kopen, hosting moeten opzetten, je moeten aanmelden bij wordpress.org, je wordpress aan je hosting koppelen, en dan ben je klaar om te starten met het schrijven van je posts!
Hoe betaal jij je reizen?
Ik heb een marketing & pr agency (Explorista Media) voor reis- en hospitalitybedrijven. We maken content, beheren social media channels, maken kick ass videos (al zeg ik het zelf ;-)), en doen online PR waarbij we samenwerkingen opzetten tussen onze klanten en de juiste bloggers. Ik heb inmiddels een team van vijf tot vijftien mensen voor bedrijf werken. Klanten met wie wij werken/werkten zijn oa. Expedia, Booking.com en Orbitz. Lees hier meer over hoe ik mijn reizen betaal!