Contact/Samenwerken

Milou-natural-77

Heb je een zakelijke of persoonlijke vraag? Een vlammend liefdesbericht? Een gratis appartement voor me in New York? Een tip die ik echt niet mag missen? Mail me op info[@]explorista[punt]nl. Ik probeer je mail zo snel mogelijk te behandelen!

Adverteerders:

Explorista.nl trekt maandelijks meer dan 25.000 unieke bezoekers, en heeft ruim 10.000 social media volgers. Dit zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 20-35 jaar. Ik zet graag een samenwerking op waarbij ik uw product/bestemming onder de aandacht breng van mijn loyale volgers. Ik krijg regelmatig mails van lezers die dankzij mij naar bestemmingen reizen, of op hun bestemming naar restaurants/hotels/bezienswaardigheden gaan die door mij getipt worden.

Ik hou me aan de Reclamecode Social Media en dit houdt in dat ik advertorials of samenwerkingen ALTIJD vermeld op mijn blog, aangezien mijn lezers deze eerlijkheid verwachten en waarderen. Ik heb heel veel uren gestoken in het opbouwen van deze website en supertoffe lezersgroep, dus mijn tarieven reflecteren dit. Logischerwijs doe ik niet aan gratis promotie, en nee, ik heb helaas ook geen tijd om gratis je app of website te testen.

 

Manieren waarop we kunnen samenwerken:
– Een advertorial
– Een campagne op maat
– Een persreis
– Een video van je hotel of bestemming
– Winactie

Wil je meer weten? Mail me dan op info (at) Explorista (punt) nl.

Samenwerkingspartners:

Untitled design

 

Digital Marketing & Online PR:

Werk je voor een bedrijf in de reis- of hospitalitybranche en wil je weten wat mijn digital marketing & pr agency voor je kan doen? Check dan mijn Explorista Media. Wij ontwikkelen strategieën en campagnes op het gebied van (seo-vriendelijke) content, video, social media en influencer marketing in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Klanten als Expedia, Booking.com en Orbitz gingen je al voor. Ik denk graag met je mee wat wij voor je kunnen betekenen.

Liefs,
Milou