; Contact - Explorista.nl

Wil jij deze website steunen? Super! Dat kan door te boeken via onze partners op deze pagina!

Contact/Samenwerken

Milou natural 77 - Contact/Samenwerken

Heb je een zakelijke of persoonlijke vraag? Een vlammend liefdesbericht? Een gratis appartement voor me in New York? Een tip die ik echt niet mag missen? Mail me op info[@]explorista[punt]nl. Ik probeer je mail zo snel mogelijk te behandelen!

Adverteerders:

Explorista.nl trekt maandelijks meer dan 125.000 unieke bezoekers, en heeft ruim 20.000 social media volgers. Dit zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 20-35 jaar. Ik zet graag een samenwerking op waarbij ik uw product/bestemming onder de aandacht breng van mijn loyale volgers. Ik krijg regelmatig mails van lezers die dankzij mij naar bestemmingen reizen, of op hun bestemming naar restaurants/hotels/bezienswaardigheden gaan die door mij getipt worden.

Ik houd me aan de Reclamecode Social Media en dit houdt in dat ik advertorials of samenwerkingen ALTIJD vermeld op mijn blog, aangezien mijn lezers deze eerlijkheid verwachten en waarderen. Ik heb heel veel uren gestoken in het opbouwen van deze website en supertoffe lezersgroep, dus mijn tarieven reflecteren dit. Logischerwijs doe ik niet aan gratis promotie, en nee, ik heb helaas ook geen tijd om gratis je app of website te testen.

Manieren waarop we kunnen samenwerken:
– Een advertorial
– Een campagne op maat
– Een persreis
– Een video van je hotel of bestemming
– Winactie

Wil je meer weten? Mail me dan op info (at) Explorista (punt) nl.

Samenwerkingspartners:

Untitled design - Contact/Samenwerken

SEO CONTENT:

Naast mijn blog, run ik een meertalig tekstproductiebureau. Werk je voor een bedrijf in de reis- of hospitalitybranche en wil je weten wat mijn content agency voor je kan doen? Check dan Explorista Media. Wij produceren SEO-artikelen voor merken in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Klanten als Expedia, Booking.com en Orbitz gingen je al voor. Ik denk graag met je mee wat wij voor je kunnen betekenen.

© 2013-2023 Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring