In de media

milou-colour-178

Sinds ik mijn blog ben gestart in 2013, word ik regelmatig geïnterviewd in de media. Kei leuk! Soms door andere blogs en soms zelfs in de krant op tv. Hieronder vind je een aantal vermeldingen in andere media! Klik op de plaatjes om doorgestuurd te worden naar het originele artikel.

Gefeatured in:

Untitled design-2
& nog veel meer!

De Telegraaf

krantenartikel Telegraaf-1

In de wekelijkse rubriek ‘Kasboek’ in de Telegraaf ging ik met de billen bloot over mijn financiële situatie in 2013 en vertelde ik over mijn blog.

Algemeen Dagblad

krantenartikel AD

In het Algemeen Dagblad werd ik als ervaringsexpert gevraagd naar ‘vroegboeken versus lastminutes’. Wat is voordeliger? Ik vertel het.

Girlscene

Schermafbeelding 2013-12-19 om 12.40.16

Voor Girlscene.nl (1.6 miljoen unieke bezoekers per maand) schreef ik een gastblog over waarom je écht een keer in je eentje moet reizen.

Lijstjes.info

Publiciteit lijstjes.info

Op Lijstjes.info kreeg Explorista.nl een vermelding in het artikel ‘Top 24 blogs die je niet mag missen in 2014’. De omschrijving: ‘Omdat Milou van Roon doet wat we allemaal moeten doen’. Slaat óf op het feit dat ik soms ontbijt met koekjes, of op het feit dat ik iedereen leer hoe je zo vaak mogelijk kunt reizen.

 Tix.nl

Schermafbeelding 2014-01-09 om 09.23.59

Ook Tix.nl noemde mij als als één van de zeven inspirerende reisbloggers om te volgen in 2014. Ik kreeg in het artikel complimenten over mijn fotografie en handige budgettips.

Backpackgek

Schermafbeelding 2014-01-16 om 12.09.42
Claudia & Freek runnen de leuke website Backpackgek.nl. Eerst om hun wereldreis bij te houden, inmiddels schrijven ze veel over hun nieuwe woonplaats Oslo. Ik werd geïnterviewd over het idee achter mijn website, mijn mooiste reiservaringen, en waarom ik niet geloof in een reispolitie.

Traveldudes.org

Schermafbeelding 2014-01-16 om 16.16.10

Onlangs verscheen op de Engelstalige website Traveldudes.org een gastblog van mijn hand over de etiquetteregels voor toeristen in Amsterdam. Uiteraard in mijn eigen stem, met veel humor. Traveldudes trekt meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand.