Deze foto’s zorgen ervoor dat India bovenaan je bucketlist komt!

door Explorista

Dit is mijn overzicht van een maand in India, in foto’s. We reisden door Rajasthan, Mumbai en Goa en hebben de meest prachtige dingen gezien. Het was nog best lastig om alle foto’s te selecteren, maar ik heb mijn best gedaan. Ik hoop dat je er inspiratie uit haalt. Pak er lekker een kop koffie bij, doe wat stretch oefeningen en wees klaar om te gaan scrollen! India is zó mooi, na deze post staat het recht bovenaan je bucketlist, beloofd!

NewDelhi25

Agra23

Agra1

Jaipur51

Jaipur6

Jaisalmer18

Jodhpur10

Jodhpur20

Udaipur15

Udaipur37

Mumbai2

GrandHyattGoa26

Lees hier mijn blogpost met mijn India route.

Staat India na het zien van deze foto’s ook bovenaan jouw bucketlist?

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Denise 15 augustus, 2018 - 08:31

Prachtig ja! India staat al heel lang op mijn bucketlist; eigenlijk al sinds ik lang geleden Nepal bezocht. Ook al kwamen er in de tussentijd andere Aziatische bestemmingen tussendoor, het gaat er zeker te weten echt een keer van komen. Ik móet de Taj Mahal met eigen ogen zien (prachtige foto heb je daarvan trouwens), en nog veel meer.

Plaats een reactie
Explorista 16 augustus, 2018 - 11:07

Zeker doen :) Vind India ook wel een land voor jou, grappig genoeg! Nepal lijkt me ook heel bijzonder!

Plaats een reactie
Stephanie 31 augustus, 2018 - 20:49

Mooie foto’s! Via Google kwam ik op je bericht terecht en India staat nog steeds hoog aan mijn lijst om een keer te backpacken? Op welke luchthaven ben je gevlogen? Ik dacht zelf aan Chhatrapati Shivaji International Airport

Plaats een reactie
Explorista 1 september, 2018 - 13:04

Hi Stephanie! Ik ben aangekomen op New Delhi en vertrokken vanuit Goa. Tussendoor heb ik nog van Udaipur naar Mumbai, en van Mumbai naar Goa gevlogen. Chhatrapati Shivaji International Airport is echt een heel fijn vliegveld, dat zou ik zeker aanraden.

Plaats een reactie

Laat een reactie achter