17 foto’s die laten zien waarom de Great Ocean Road de mooiste weg ter wereld is

door Explorista

Mijn week in Australië stond niet écht in het teken van grote ontdekkingstochten. Het ging meer om tijd doorbrengen met familie. Maar aangezien zij niet ver van de Great Ocean Road woonden, trokken we er met elkaar op uit om een deel van de Great Ocean Road te bekijken. En raad eens welk dier ik daar tegenkwam? Dit is waarom de Great Ocean Road misschien wel de mooiste weg ter wereld is! Kijk mee naar mijn fotodagboek!

GreatOceanRoad4

GreatOceanRoad5

GreatOceanRoad13

GreatOceanRoad28

GreatOceanRoad7

GreatOceanRoad14

GreatOceanRoad23

GreatOceanRoad22
GreatOceanRoad27

GreatOceanRoad17

Dat is overigens niet de enige inheemse dierensoort dat ik in Australië heb gezien! Kijk hieronder maar, dit heb ik gezien op ongeveer een uurtje net noorden van Melbourne en wilde ik toch nog even delen! :)

Gisborne33

Gisborne27

Ben jij wel eens op de Great Ocean Road geweest?

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Lenneke 30 mei, 2018 - 14:06

Wauw wat gaaf! Hele mooie foto’s!

Plaats een reactie
Janet | thatonetime 2 juni, 2018 - 17:31

Het is zo mooi daar! Prachtig!

Plaats een reactie
Marcella 27 september, 2018 - 09:54

Staat heel hoog op mijn wishlist!

Plaats een reactie

Laat een reactie achter