Fotodagboek: één dag in Londen (+ VLOG #3)

door Explorista

Hey allemaal! Laatst was ik een paar dagen in Londen, en toen heb ik hier en daar wat beelden en foto’s geschoten. Het leverde een chaotisch videotje op, maar ik wilde de beelden toch niet wegdoen, want ik hou van Londen :-). Daarnaast ben ik best blij met de foto’s, dus die kon ik best combineren met de korte video in één blogpost dacht ik zo. In mijn drie dagen in London bezocht ik wat vrienden, werkte, verbleef in een prachtig hotel, en rende van afspraak naar afspraak. De laatste dag bracht ik een ochtendje door met rondzwerven door Hyde Park en langs de Big Ben voordat ik het vliegtuig weer naar huis pakte.  Zowel de video als de foto’s geven gewoon even lekker een sfeerimpressie van de dagen die ik in Londen was dus dat vond ik wel leuk om met jullie te delen. 

Ik ben de laatste tijd echt de lol in mijn fotografie terug aan het vinden. Toen ik begon met fotografie deed ik het vooral voor de lol, als creatieve expressie. Daarna werd het vooral een functioneel ding… ik moest toch een plaatje hebben voor bij mijn verhaal op de blog. Als het onderwerp maar duidelijk op de foto stond was het al goed. De creativiteit ging er snel uit. Dit voorjaar zag ik een vriend spreken op een conferentie en hij zei: “fotografeer voor jezelf, niet voor je blog. Dan worden je foto’s ook stukken beter.” Dat raakte me echt, en was echt zo’n eye opener die je eigenlijk wel weet, maar even moet horen. Sindsdien ben ik lekker weer aan het spelen met fotografie. Ik ben zo trots op mijn foto’s de laatste tijd, en belangrijker: ik heb er heel veel plezier in. Laatst ging ik lekker met mijn camera een ochtendje op stap in Londen om lekker te spelen met fotografie. Hierbij het resultaat :-).

Kijk hier de nieuwe vlog: 

London20173

London201723

London201720

 

London20179

London20176

London201710

Bedankt voor het lezen!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Florence 19 september, 2017 - 16:32

Leuk verslagje!

Plaats een reactie
Explorista 21 september, 2017 - 12:18

Dankjewel :)

Plaats een reactie

Laat een reactie achter