; De leukste activiteit voor vrouwen deze zomer: de Girls Weekends!

Wil jij deze website steunen? Super! Dat kan door te boeken via onze partners op deze pagina!

De leukste activiteit voor vrouwen deze zomer: de Girls Weekends!

1 - De leukste activiteit voor vrouwen deze zomer: de Girls Weekends!

Heb jij deze zomer nog geen reisplannen? Of kan er nog wel een citytripje bij? Dan moet je echt een kijkje nemen naar het leukste event voor vrouwen deze zomer: onze Girls Weekends! De perfecte citytrip voor solo vrouwen om een stad van een andere kant te leren kennen, èn een groep nieuwe vriendinnen te maken! Check it out!

Afgelopen Maart lanceerde ik mijn reisorganisatie Explorista Travel, die groepsreizen voor vrouwen organiseert. De eerste reis, de groepsreis naar Marokko, was vrij snel uitverkocht en ik kreeg al snel de vraag of het ook mogelijk was om kortere reizen te organiseren. En zo werden de Girls Weekends geboren!

2 - De leukste activiteit voor vrouwen deze zomer: de Girls Weekends!

Tijdens een Girls Weekend bezoeken we een leuke Europese stad voor een tot in de puntjes-verzorgde stedentrip met een groep leuke vrouwen die net als jij van reizen houden. Inclusief superleuk hotel, hippe restaurantjes, unieke activiteiten, en vrije tijd om van je vakantie te genieten. Kom lekker in je eentje, of breng een vriendin mee: het mag allemaal.

Veel van onze reizigers zijn solo vrouwen, maar er komen ook voldoende meiden die wèl een relatie hebben, maar wiens vriend niet mee kan of wil op reis. De leeftijden van reizigers wisselen: iedereen is welkom, en we hebben reizigers van 18 tot 60 jaar. De gemiddelde leeftijd ligt op halverwege twintig.

3 - De leukste activiteit voor vrouwen deze zomer: de Girls Weekends!

Deze zomer organiseren we drie Girls Weekends:

Om je een idee te geven van wat we dan allemaal gaan doen: een afternoon tea in een sightseeing bus (Londen), rijden op een vintage draaimolen uit de Belle Époque-periode in een kermismuseum (Parijs), schilderen van je eigen Azulejos-tegeltje (Lissabon), fietstochten (alledrie), een champagne rondvaart (Parijs), crazy minigolf met cocktails (Londen), een excursie naar Sintra & Cascais (Lissabon). En nog veel, veel meer.

4 - De leukste activiteit voor vrouwen deze zomer: de Girls Weekends!

Ons eerste Girls Weekend in Parijs in April was al een groot succes, en de zeven vrouwen die erbij waren hebben enorm genoten. De meeste van hen gaven aan dat ze in de toekomst zeker nog een keer meegaan op een van onze groepsreizen!

Kortom: de leukste vakantieplannen deze zomer? Die heb jij als je een Girls Weekend boekt met Explorista Travel. Ik zie je hopelijk tijdens een van onze weekendjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2013-2022 Explorista – Nederlandse reisblog voor vrouwen die leuker & vaker willen reizen | Designed with and passion by Deliciae Design | Privacy Verklaring