;

Wil je het ultieme girls weekend in Parijs? Ga mee!

door Explorista

Er is geen beter moment van het jaar om Parijs te bezoeken dan de lente: als de bloesem in bloei is, het zonnetje schijnt, en je heerlijk aan de Seine kunt picknicken. Daarom organiseer ik een Girls Weekend in Parijs eind April, en jij kunt erbij zijn! Van welkomstdrankjes op een geheim terras bij Moulin Rouge, tot een champagne cruise over de Seine: het weekend barst van de unieke en supertoffe activiteiten die je niet wilt missen. Kijk mee!

Waarom Parijs?

Als je mij volgt op social media zal het je niet ontgaan zijn, dat ik sinds een paar maanden in Parijs ben. Ik ging er naartoe omdat het altijd mijn droom is geweest om een tijdje in Parijs te wonen en Frans te leren. En nu is die droom waarheid geworden! Inmiddels ken ik de stad redelijk goed, en leek het me leuk een meidenweekend te organiseren. Eentje waarbij ik je niet alleen de stad laat zien met alle bekende plekken, maar ook juist de onbekende plekken waar je als toerist níet zou komen. En die voor mij de stad juist zo speciaal maken.

En dus organiseer ik een vrouwenweekend van 29 april – 2 mei, waar je drie dagen lang, met tien andere vrouwen de stad ontdekt, unieke activiteiten doet en nieuwe vriendschappen sluit.

Wat gaan we doen?

Wat gaan we NIET doen?! Ik heb echt een ontzettend leuk weekend gepland voor ons:

  • DAG 1: Op de eerste dag kom je aan in Parijs en check je in in het hotel. Het 3-sterren hotel ligt op vijftien minuutjes lopen van Gare du Nord. Daarna is het tijd voor onze welkomstdrankjes! We toasten onze cocktails vanaf een geheim terras met uitzicht op de Moulin Rouge in Montmartre, terwijl je de andere groepsleden leert kennen. Daarna eten we gezamenlijk een hapje, en ben je daarna vrij om óf je bed in te duiken of het nachtleven in te duiken als je wilt.

  • DAG 2: Na een ontbijtje met verse croissants en jus d’orange beginnen we de ochtend met een fietstocht. In 2,5 uur fietsen we met een Nederlandse gids langs de belangrijkste highlights van Parijs. We maken natuurlijk regelmatig stops voor foto’s! Na een gezamenlijke lunch in een bistro ben je vrij om de middag te besteden zoals je wilt (shoppen? museum?), óf je kunt meegaan op de stadswandeling door Montmartre. We zien elkaar weer voor een apéro: een cocktail in een speak easy bar, gevolgd door een diner in een superleuk restaurant.

  • DAG 3: De dag begint met een van de meest unieke activiteiten van Parijs… een vintage kermismuseum! Dit museum kennen zelfs de meeste locals niet, maar is ontzéttend leuk. Alle attracties in het museum stammen uit de Belle Époque (1871 – 1914) en ze doen het nog. We gaan ze uitproberen! Daarna lunchen we samen, alvorens je weer vrije tijd hebt, óf mee kunt op de stadswandeling door Le Marais. Aan het eind van de middag toasten we met een glas champagne op een geslaagde groepsreis. En dat doen we… vanaf een boot op de Seine! We dineren in één van de hipte foodspots van Parijs, in een oude fabriekshal turned foodie heaven.

  • DAG 4: Aan alle goede dingen komen een einde… vandaag check je uit en ga je weer richting huis. C’est la vie! Maar je hebt wèl superleuke herinneringen en nieuwe vriendinnen gemaakt!

Kortom….

Daar wil je bij zijn, toch? Een heerlijk weekend vol unieke activiteiten, leuke bars en restaurants en sightseeing in een prachtige stad met negen andere leuke vrouwen.

Je mag zowel solo komen als met een vriendin (of twee). Zo lang je je maar open stelt en met de groep meedoet. Mocht je het spannend vinden: don’t worry! Dit is een liefdevolle plek om uit je comfortzone te stappen. Iedereen komt op de reis om andere mensen te ontmoeten, het wordt hartstikke gezellig!

Heb je interesse? Wacht niet te lang met boeken, want een aantal plekjes zijn al vergeven!

Ik hoop dat ik je op de groepsreis terugzie. Mocht je vragen hebben, stuur me dan een berichtje, ik beantwoord ze graag!

Misschien vind je dit ook interessant

Laat een reactie achter

Adblock gedetecteerd

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker-extensie uit uw browsers voor onze website uit te schakelen.